Magazin: Legendák, ha találkoznak

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 08. 26. 10:14

Az idén májusban szervezett firenzei fagylaltfesztiválon mutatták be a két jól ismert márka, a Kimbo és az Algida által közösen fejlesztett új jégkrémet, a Coppa Kimbót.

Ha az olaszok két nagy kedvencüket, a kávét és a fagylaltot kombinálják (főleg a legjobb minőségűeket), ott csak jó lehet a végeredmény! A Coppa Kimbo 100 százalékos arabica kávéból és krémes fagylaltból készül – rövid, akár egy caffé espresso: stílszerűen csak 70 ml-es kiszerelésben kapható.

A Kimbo Olaszország második legnagyobb kávépörkölője, a horeca szektorban jelentkező sokfajta igény kielégítésére 14-féle blendet készítenek a lágytól a legerősebb, nápolyi pörkölésűig. Magyarországon a Kimbót a Trewex Kft. forgalmazza.

Kapcsolódó cikkeink