Magazin: Legendák, ha találkoznak
Az idén májusban szervezett firenzei fagylaltfesztiválon mutatták be a két jól ismert márka, a Kimbo és az Algida által közösen fejlesztett új jégkrémet, a Coppa Kimbót.
Ha az olaszok két nagy kedvencüket, a kávét és a fagylaltot kombinálják (főleg a legjobb minőségűeket), ott csak jó lehet a végeredmény! A Coppa Kimbo 100 százalékos arabica kávéból és krémes fagylaltból készül – rövid, akár egy caffé espresso: stílszerűen csak 70 ml-es kiszerelésben kapható.
A Kimbo Olaszország második legnagyobb kávépörkölője, a horeca szektorban jelentkező sokfajta igény kielégítésére 14-féle blendet készítenek a lágytól a legerősebb, nápolyi pörkölésűig. Magyarországon a Kimbót a Trewex Kft. forgalmazza.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Eurostat: stabil növekedést mutat az online platformokon foglalt vendégéjszakák száma az EU-ban
Stabil növekedést mutat az uniós tagországok rövid távra kiadott szálláshelyein…
Tovább olvasom >Semsei Rudolf elismerése
A Menedzserek Országos Szövetsége májusban már 30. alkalommal rendezte meg legrangosabb…
Tovább olvasom >NGM: zsebünkben a pénztárgép – ingyenesen letölthető a NAV ePénztárgép és NAV eNyugta alkalmazása
Zsebünkben a pénztárgép, ingyenesen letölthető a NAV ePénztárgép és NAV…
Tovább olvasom >