Magazin: Legendák, ha találkoznak
Az idén májusban szervezett firenzei fagylaltfesztiválon mutatták be a két jól ismert márka, a Kimbo és az Algida által közösen fejlesztett új jégkrémet, a Coppa Kimbót.
Ha az olaszok két nagy kedvencüket, a kávét és a fagylaltot kombinálják (főleg a legjobb minőségűeket), ott csak jó lehet a végeredmény! A Coppa Kimbo 100 százalékos arabica kávéból és krémes fagylaltból készül – rövid, akár egy caffé espresso: stílszerűen csak 70 ml-es kiszerelésben kapható.
A Kimbo Olaszország második legnagyobb kávépörkölője, a horeca szektorban jelentkező sokfajta igény kielégítésére 14-féle blendet készítenek a lágytól a legerősebb, nápolyi pörkölésűig. Magyarországon a Kimbót a Trewex Kft. forgalmazza.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Óriási eredmény: minden korábbinál több Michelin-elismerés a hazai éttermeknek és szállodáknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Budapest a Condé Nast Traveller toplistáján: a főváros a 19. helyen Európa legjobb városai között
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Marriott elindította szabadtéri fókuszú márkáját: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >