Magazin: Kolumbusz tojása az új gyorsétel
Nem az a legnagyobb újítás, ami földrengésszerű változásokat hoz! – fogalmazott meglehetős önbizalommal a Taco Bell néhány üzletében jelenleg tesztelés alatt álló innovációjukról Greg Creed, az étteremlánc ügyvezető igazgatója a CNBC kérdéseire válaszolva.
Az ötlet egyébként valóban eredeti: a Waffle Taco húspépből készült húspogácsa és rántotta waffle tésztában (ez utóbbi olyan, mint Európában a gofri, ám rendszerint nem édes, és az amerikaiak gyakran fogyasztják reggelire). Mindez nem kevéssel a lélektani határoknak számító 400 kalória és 1 dollár alatt van: 89 centért kínálják. Creed szerint a cég olyan eredményt vár tőle, mint amilyen drámai sikert néhány éve a láncban bevezetett Doritos Locos Taco és annak változatai hoztak.
A Waffle Taco újdonságát nemcsak az eddig egymás mellé nemigen rakott hozzávalók „illesztése” adja: egyértelmű „forradalom” az, hogy az eddig kizárólag (késsel-) villával evett waffle-t ezután kézbe is veheti a vendég.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fontos megmutatni a vallásturisztikai helyszíneket, ezért indult el a Peregrinus platform
Magyarország kormánya fontosnak tartja megmutatni Székelyföld vallásturisztikai helyszíneit, és anyagi…
Tovább olvasom >Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz Erdélybe
Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csíksomlyói…
Tovább olvasom >Nők étterme
Különleges kampánnyal hívja fel a figyelmet a női vállalkozók szerepére…
Tovább olvasom >