Magazin: Kolumbusz tojása az új gyorsétel
Nem az a legnagyobb újítás, ami földrengésszerű változásokat hoz! – fogalmazott meglehetős önbizalommal a Taco Bell néhány üzletében jelenleg tesztelés alatt álló innovációjukról Greg Creed, az étteremlánc ügyvezető igazgatója a CNBC kérdéseire válaszolva.
Az ötlet egyébként valóban eredeti: a Waffle Taco húspépből készült húspogácsa és rántotta waffle tésztában (ez utóbbi olyan, mint Európában a gofri, ám rendszerint nem édes, és az amerikaiak gyakran fogyasztják reggelire). Mindez nem kevéssel a lélektani határoknak számító 400 kalória és 1 dollár alatt van: 89 centért kínálják. Creed szerint a cég olyan eredményt vár tőle, mint amilyen drámai sikert néhány éve a láncban bevezetett Doritos Locos Taco és annak változatai hoztak.
A Waffle Taco újdonságát nemcsak az eddig egymás mellé nemigen rakott hozzávalók „illesztése” adja: egyértelmű „forradalom” az, hogy az eddig kizárólag (késsel-) villával evett waffle-t ezután kézbe is veheti a vendég.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Visszaesett a turizmus konjunktúrája – de még így is a gazdaság egyik legjobban teljesítő szektora
Áprilisban -6 ponton állt a Turizmus Konjunktúra Index (TKI) értéke…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >