Magazin: Jönnek a vörösök
A floridai Duda Farm Fresh Foods cég kutatói kifejlesztették a szárzeller vörös színű változatát, amit egy orlandói szakkiállításon mutattak be nemrégiben. A zöld zellerénél enyhébb ízű zöldség szemnek és ízlelőbimbónak is új élményt jelent, tipikusan olyan termék, amelyet nagy valószínűséggel rövid időn belül viszontláthatunk a kreatívabb szakácsok konyháján. A vörös zeller állítólag ugyanannyira ropogós és friss ízű, mint az egyébként Európából az újvilágba került zöld fajta.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >Macsó megközelítés a vásárlásban – A nap képe
Az USA-ban működik (legalább) egy olyan hipermarket, ahol a bevéárláshoz…
Tovább olvasom >Új szabályozás a munkaegészségügyi vizsgálatok terén: mit jelent ez a szállodaipar számára?
2024. szeptember 28-tól jelentős változások léptek életbe a munkaegészségügyi vizsgálatok…
Tovább olvasom >