Magazin: Jönnek a vörösök
A floridai Duda Farm Fresh Foods cég kutatói kifejlesztették a szárzeller vörös színű változatát, amit egy orlandói szakkiállításon mutattak be nemrégiben. A zöld zellerénél enyhébb ízű zöldség szemnek és ízlelőbimbónak is új élményt jelent, tipikusan olyan termék, amelyet nagy valószínűséggel rövid időn belül viszontláthatunk a kreatívabb szakácsok konyháján. A vörös zeller állítólag ugyanannyira ropogós és friss ízű, mint az egyébként Európából az újvilágba került zöld fajta.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Több mint 1,2 milliárd forintnyi turisztikai fejlesztés Bács-Kiskunban
Turisztikai fejlesztésekre több mint 1,2 milliárd forintot fordíthatnak Bács-Kiskun vármegyében…
Tovább olvasom >Egy nap alatt kétszer zárta be ugyanazt a két kínai büfét a fogyasztóvédelem
Egy nap alatt kétszer kellett bezárnia ugyanazt a két fővárosi…
Tovább olvasom >Áttörés történt a szabadidősport, az élménysport és az aktív turizmus területén
Áttörés történt Magyarországon a szabadidősport, az élménysport és az aktív…
Tovább olvasom >