Magazin: Felejthetetlen gasztronómiai utazás
Rendszeres olvasóinknak aligha kell bizonygatnunk: profinak (és példaértékűnek) tartjuk a hazai vendéglátásnak számos termékfajtát kínáló Coninvest Kft. kapcsolatépítő és -ápoló gyakorlatát. Mára kommunikációs koncepciójuk lassan hagyományosnak mondható részévé váltak az olaszországi Garda-tóhoz szervezett utazások, amelyek közül az utolsó a június 6–10. között zajlott pezsgőzős-borozós, mozzarellás-sonkás kirándulás volt.
A részvevők ellátogattak a franciacortai borvidék egyik csodálatos pezsgőüzemébe, a Bellavistába, valamint a Garda-tó jellegzetes borait felvonultató, 1710-ben épült Lugana borászatba. Egy salói sajtüzemben megtekinthették, hogyan készül az igazi mozzarella, hogyan történik annak látványosságszámba menő befonása. Az utazók a colornói Ristorante Al Vedel-ben Culatello- és Lambrusco-kóstolóval (helyi sonka és habzóbor) egybekötött vacsorán vettek részt. Egy hamisítatlan szicíliai cukrászatban nemcsak megkóstolhatták Carmelo di Novo édességkölteményeit, de betekintést nyertek olyan jellegzetes olasz édességek, mint például a cassata és a canolo készítésébe is. Akiknek igénye volt rá az egyébként is remek vacsorák mellett, azoknak a szervezők vállalták a Villa Fiordaliso Gardone Michelin-csillagos étteremben asztal biztosítását. Állítjuk, nemcsak a férfiak számára volt élmény, hogy a csoport megtekinthette Ferruccio Lamborghini sportautó-gyűjteményét is!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A SPAR Magyarország is letette a névjegyét Budapest egyik legnagyobb hazai gin fesztiválja mellett
A IV. Gin Market Budapest minden eddiginél több kiállítóval, impozáns…
Tovább olvasom >Master Good, Nestlé Hungária, Tesco Magyarország az idei győztes sorrend
A Trade magazin idén másodszor hirdette meg a Karácsonyi tv-reklámok…
Tovább olvasom >Employer Branding az AI és a GenZ-k korában konferencia: A folytatás
2024. november 27-én a Pasaréti Közösségi Házban került megrendezésre a…
Tovább olvasom >