Magazin: Felejthetetlen gasztronómiai utazás
Rendszeres olvasóinknak aligha kell bizonygatnunk: profinak (és példaértékűnek) tartjuk a hazai vendéglátásnak számos termékfajtát kínáló Coninvest Kft. kapcsolatépítő és -ápoló gyakorlatát. Mára kommunikációs koncepciójuk lassan hagyományosnak mondható részévé váltak az olaszországi Garda-tóhoz szervezett utazások, amelyek közül az utolsó a június 6–10. között zajlott pezsgőzős-borozós, mozzarellás-sonkás kirándulás volt.
A részvevők ellátogattak a franciacortai borvidék egyik csodálatos pezsgőüzemébe, a Bellavistába, valamint a Garda-tó jellegzetes borait felvonultató, 1710-ben épült Lugana borászatba. Egy salói sajtüzemben megtekinthették, hogyan készül az igazi mozzarella, hogyan történik annak látványosságszámba menő befonása. Az utazók a colornói Ristorante Al Vedel-ben Culatello- és Lambrusco-kóstolóval (helyi sonka és habzóbor) egybekötött vacsorán vettek részt. Egy hamisítatlan szicíliai cukrászatban nemcsak megkóstolhatták Carmelo di Novo édességkölteményeit, de betekintést nyertek olyan jellegzetes olasz édességek, mint például a cassata és a canolo készítésébe is. Akiknek igénye volt rá az egyébként is remek vacsorák mellett, azoknak a szervezők vállalták a Villa Fiordaliso Gardone Michelin-csillagos étteremben asztal biztosítását. Állítjuk, nemcsak a férfiak számára volt élmény, hogy a csoport megtekinthette Ferruccio Lamborghini sportautó-gyűjteményét is!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Üzleti tervezéshez egy kis segítség
A CEONET Klub és az Egyensúly Intézet újabb közös eseményre…
Tovább olvasom >Európai küldöttséget látott vendégül az NFFT és a BCSDH
Milyen európai szintű együttműködések segíthetik az európai és a hazai…
Tovább olvasom >Egyre sikeresebb a Modern gyárak éjszakája rendezvénysorozat
A Modern gyárak éjszakája országos online és élő rendezvénysorozat egyre…
Tovább olvasom >