Magazin: Big Mekk
Az előző számunkban bemutatott Balatoni Kör gasztronómiai társulás tavaly indította el a balatoni büfékultúra és kínálat megújítását célzó Év Strandétele versenyt. A díjat idén a kecskesajtos-bazsalikomos Big Mekk nyerte, amely a badacsonyi Kishableány és a balatonboglári Paletta strandbisztrók kínálatában szerepel, Bezerics Dániel specialitása – egy különleges, harmonikus, viszonylag könnyen elkészíthető univerzális strandétel. Kiosztották az Év Felfedezettje különdíjat is, amelyet idén a vonyarci Spot strandbüfé kapott.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Sör felsőfokon
A BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar magyar sörkultúráról szóló…
Tovább olvasom >Hóna alatt konyhapultjával… – A nap videója
Íme egy profi eszköz főzni tudók kempingezéséhez: a ComplEAT a…
Tovább olvasom >Tányérok manga stílusban – A nap képe
Manga – kissé talán leegyszerűsítve – a japán képregények neve;…
Tovább olvasom >