Magazin: Az ipartestület december 1-jei gálavacsorájának étrendje
Íme a bükfürdői Greenfield Hotelben december 1-jén megrendezésre kerülő MVI vacsora étrendje.
Amus Bouché falatok: Vaníliás kacsa édes mustáros almapürével, Kecskesajt bonbon, Folyami ráktatár arany kaviárral, Fűszeres sütőtök shot.
Hideg előétel: Hizlalt kacsamáj terrine.
Leves: Thai citromfüves halleves pácolt lazaccal és kaviárral.
Meleg fogás közi étel: Kakukkfüves fürj lágy karfiollal és zöldalmával.
Főfogás: La Petit Chateaubriand, ropogós héjba töltött marhalábszár szarvasgombával, lilaburgonyával és cékla variációkkal
Desszert: Csipkebogyó textúrák, Lúdláb torta.
Kézműves sajtok
Jelentkezni még lehet az MVI titkárságán Fehér-Kaplár Mónikánál (info@mvi.hu). A részvétel díja a vacsorán 15.000 forint, amely tartalmazza a welcome drinket, az 5 fogásos étrendet a borokkal, korlátlan italfogyasztást a rendezvény idejére és az éjféli büfét.
Képünkön a vacsorán közreműködő szakácsok.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A tömegturizmus ellen zajlanak tüntetések Spanyolországban
Spanyolország több nagyvárosában, köztük Barcelonában és Málagában, ezrek vonultak az…
Tovább olvasom >Vidéki vendéglátóhelyek támogatása
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek,…
Tovább olvasom >Komoly turisztikai növekedés előtt áll Budapest, különösen konferenciaturizmus terén
A Budapesti turizmus jövőbeli növekedése kétszámjegyű mértékű lehet, ha a…
Tovább olvasom >