Magazin: Az ipartestület december 1-jei gálavacsorájának étrendje

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 11. 20. 12:14

Íme a bükfürdői Greenfield Hotelben december 1-jén megrendezésre kerülő MVI vacsora étrendje.

Amus Bouché falatok: Vaníliás kacsa édes mustáros almapürével, Kecskesajt bonbon, Folyami ráktatár arany kaviárral, Fűszeres sütőtök shot.

Hideg előétel: Hizlalt kacsamáj terrine.

Leves: Thai citromfüves halleves pácolt lazaccal és kaviárral.

Meleg fogás közi étel: Kakukkfüves fürj lágy karfiollal és zöldalmával.

Főfogás: La Petit Chateaubriand, ropogós héjba töltött marhalábszár szarvasgombával, lilaburgonyával és cékla variációkkal

Desszert: Csipkebogyó textúrák, Lúdláb torta.
Kézműves sajtok

Jelentkezni még lehet az MVI titkárságán Fehér-Kaplár Mónikánál (info@mvi.hu). A részvétel díja a vacsorán 15.000 forint, amely tartalmazza a welcome drinket, az 5 fogásos étrendet a borokkal, korlátlan italfogyasztást a rendezvény idejére és az éjféli büfét.
Képünkön a vacsorán közreműködő szakácsok.

Kapcsolódó cikkeink