Magazin: Az ipartestület december 1-jei gálavacsorájának étrendje
Íme a bükfürdői Greenfield Hotelben december 1-jén megrendezésre kerülő MVI vacsora étrendje.
Amus Bouché falatok: Vaníliás kacsa édes mustáros almapürével, Kecskesajt bonbon, Folyami ráktatár arany kaviárral, Fűszeres sütőtök shot.
Hideg előétel: Hizlalt kacsamáj terrine.
Leves: Thai citromfüves halleves pácolt lazaccal és kaviárral.
Meleg fogás közi étel: Kakukkfüves fürj lágy karfiollal és zöldalmával.
Főfogás: La Petit Chateaubriand, ropogós héjba töltött marhalábszár szarvasgombával, lilaburgonyával és cékla variációkkal
Desszert: Csipkebogyó textúrák, Lúdláb torta.
Kézműves sajtok
Jelentkezni még lehet az MVI titkárságán Fehér-Kaplár Mónikánál ([email protected]). A részvétel díja a vacsorán 15.000 forint, amely tartalmazza a welcome drinket, az 5 fogásos étrendet a borokkal, korlátlan italfogyasztást a rendezvény idejére és az éjféli büfét.
Képünkön a vacsorán közreműködő szakácsok.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
WC-papír illegalitásban – A nap képe
A japán Matsukiyo WC-papír márka meglehetősen sajátos csomagolású termékeket gyárt…
Tovább olvasom >Tequila expressz – A nap képe
Bárki, aki számára a vonatozás élményét nem a MÁV-vagonok világa…
Tovább olvasom >Food Service hírlevél, március 4, címlaphír!
„Testvérlapunk” cikkének – képünkön látható – címe magyarul: A vendéglátó…
Tovább olvasom >