Magazin: Az ipartestület december 1-jei gálavacsorájának étrendje
Íme a bükfürdői Greenfield Hotelben december 1-jén megrendezésre kerülő MVI vacsora étrendje.
Amus Bouché falatok: Vaníliás kacsa édes mustáros almapürével, Kecskesajt bonbon, Folyami ráktatár arany kaviárral, Fűszeres sütőtök shot.
Hideg előétel: Hizlalt kacsamáj terrine.
Leves: Thai citromfüves halleves pácolt lazaccal és kaviárral.
Meleg fogás közi étel: Kakukkfüves fürj lágy karfiollal és zöldalmával.
Főfogás: La Petit Chateaubriand, ropogós héjba töltött marhalábszár szarvasgombával, lilaburgonyával és cékla variációkkal
Desszert: Csipkebogyó textúrák, Lúdláb torta.
Kézműves sajtok
Jelentkezni még lehet az MVI titkárságán Fehér-Kaplár Mónikánál (info@mvi.hu). A részvétel díja a vacsorán 15.000 forint, amely tartalmazza a welcome drinket, az 5 fogásos étrendet a borokkal, korlátlan italfogyasztást a rendezvény idejére és az éjféli büfét.
Képünkön a vacsorán közreműködő szakácsok.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ízvarázslás
A Nendo dizájnstúdió olyan poharat készített Japán legrégebbi sörmárkája, a…
Tovább olvasom >Sör felsőfokon
A BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar magyar sörkultúráról szóló…
Tovább olvasom >Hóna alatt konyhapultjával… – A nap videója
Íme egy profi eszköz főzni tudók kempingezéséhez: a ComplEAT a…
Tovább olvasom >