Magazin: A vendéglátás felé nyit a Borháló II.
A Borháló egyedülálló koncepciójú, sikeres franchise-hálózat; célja magas minőségű magyar folyó borok értékesítése, amelyek árára nem rakódik a csomagolás és a többlépcsős kereskedelmi láncolat költség- és profitigénye. Sorozatunk második részében Elek Márton, a Borháló stratégiáért és marketingért felelős munkatársa és társtulajdonosa személyes kérdésekre válaszol.
Mire a legbüszkébb eredményei közül?
Hogy olyannal foglakozhatok, amit csinálni szeretek, és közben sok embernek okozok boldogságot.
Mennyit dolgozik egy nap?
Amikor nem a gyerekeimmel foglalkozom, akkor mindig.
Mit szeret az emberekben?
A sokféleségüket. Alapvetően hiszek az emberekben – jót akarnak, és nagyon hálásak, ha valami jót kapnak.
Mit nem?
Nem állhatom a kishitűséget és a felelőséghárítást. Sokan feladják az álmaikat és elhiszik magukról, hogy nem fognak többet elérni, pedig csak a terveken, álmokon múlik a boldogság.
Melyik a kedvenc étterme?
A Repeta lakásétterem
És a kedvenc étele?
Mindent szeretek, még a tökfőzeléket is, de a rántott akármivel vegyes körettel ki lehet kergetni a világból
Külföldön milyen típusú étterembe megy be?
A lényeg, hogy karaktere legyen. Lehet bármi, csak látszódjon benne a gondolat, ami a belsőépítészeti részletekben ugyanúgy megjelenik, mint az étlapban. Imádom a jól brandingelt helyeket, pozicionálástól függetlenül.
Mit iszik otthon a vacsorához?
A fehérborokat szeretem, azon belül is az érettebbeket
Melyik volt az utolsó nagy könyvélménye?
Daniel Kahneman: Gyors és lassú gondolkodás
Hová szeretne eljutni, ahol még nem járt?
Egy kirándulást szervezünk a Himalájába. Iránba szeretnék még elmenni. A legjobb lenne Nepálig motorozni, vagy még tovább!
Mivel foglalkozna, ha nem a bor lenne a hivatása?
Nem a bor a hivatásom, az csak egy megtestesülése annak, hogy örömet, élményt szerezzek az embereknek. Pénzt keresni nem cél, inkább következmény.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >