Magazin: A Mec3 Hungaria Kft. megjelenése a SIRHA szakkiállításon

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 03. 03. 11:00

Marco Lorenzoni, a A Mec3 Hungaria Kft. kereskedelmi vezetője nyilatkozott lapunknak a cég megjelenéséről a SIRHA szakkiállításon.

Magazin A Mec3 Hungaria Kft. megjelenese a SIRHA szakkiallitason

Cégünk, a Mec3 Hungaria Kft. hagyományainknak megfelelően a decemberben megrendezett longaronei MÍG és a januári rimini SIGEP kiállítások után minden alkalommal képviseltette magát a budapesti UKBA-n, ami mostantól a SIRHA szakkiállítás részeként kerül majd megrendezésre. Az Mec3 márka 1991 óta van jelen fagylalt alapanyagokkal, fagylaltporokkal, öntetekkel, stabilizátorokkal a magyar piacon. Idén közel 250 m2-en mutatjuk be legújabb és legsikeresebb termékeinket. A látogatók három pultban is kóstolhatják majd fagylaltjainkat, de a szakma számára bizonyára a látványműhely lesz a legérdekesebb, ahol az anyacégtől érkező olasz technikusok készítik a fagylalt- és parfékülönlegességeket.
Célunk az újdonságok megismertetése jelenlegi és leendő ügyfeleinkkel, nem különben vevőink bevonása a következő szezonra újonnan kifejlesztett alapanyagok és új fantázia-ízek értékelésébe, véleményezésébe.

Kapcsolódó cikkeink