Magas szintű elismerést kapott a Szentkirályi kereskedelmi vezetője

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 11. 10. 00:01

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. kereskedelmi vezetője, Csikesz Csaba megkapta a „Magyar Kereskedelemért Nagydíjat” az idén ötödik alkalommal megrendezett Európai Kereskedelem Napja rendezvényen.

Az eseménysorozatot a brüsszeli EuroCommerce hozta életre, Magyarországon pedig a VOSZ (Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége) állt a kezdeményezés élére. A „Magyar Kereskedelemért Nagydíjat” Csikesz Csaba Krisán Lászlótól, a VOSZ kereskedelmi szekciójának elnökétől vehette át november 3-án, a Hotel Royal Corinthia szállodában.
Csikesz Csaba 2004 elején a Szentkirályi Ásványvíz Kft. anyacégénél, a Vitapress Kft.-nél területi képviselőként kezdte tevékenységét, ahol széles körű ismereteket szerzett az értékesítés minden szegmensében. Később a Szentkirályinál kiemelt területi képviselőként, majd területi vezetőként folytatta munkáját. Csikesz Csaba 2005 júniusától tölti be a kereskedelmi vezetői pozíciót – munkája során részt vett a Szentkirályi termékek disztribúciós rendszerének kialakításában, valamint szoros kapcsolatot tart a kiemelt partnerekkel. Sikerei közvetlen hatással voltak a Szentkirályi Ásványvíz Kft. eredményességére.
Kapcsolódó cikkeink