Los Angelesben ünnepelte névadó bormárkájának harmadik évfordulóját Kylie Minogue

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 06. 07. 09:17

A „Padam Padam” címet viselő legújabb kislemezének American Idolban közelmúltban történt debütálását követően Kylie Minogue a West Hollywood Editionben koccintott díjnyertes boraira.

– El sem hiszem, hogy már három éve, hogy elindítottuk a Kylie Minogue Wines-t, és nagyon örülök, hogy ez az évforduló nem csak a hamarosan megjelenő Tension című albumom első kislemezének, a ‘Padam Padam’-nak a megjelenésével esik egybe, de a közelgő Pride hónap kezdetével is – mondta el a popdíva. – Köszönet valamennyi csodálatos borászunknak, termelőnknek, beszállítónknak és partnerünknek, akik segítettek e hihetetlen mérföldkövet elérni. Emeljük poharunkat mindannyiótokra Los Angelesben! – üzente Kylie Minogue

A borok írországi borforgalmazója, a Barry & Fitzwilliam szerint a Kylie Minogue Wines termékeiből a cég 2020-as indulása óta kilencmillió palack kelt el, ami több mint 43 millió pohárnak felel meg világszerte.

A Kylie Minogue Wines Prosecco Rosé az eddigi értékesítéséből származó 11,8 millió font összbevétellel az Egyesült Királyságban a legkelendőbb márkás rosé prosecco.

A Kylie Minogue Wines 2022. június 6-án indult útjára hivatalosan az Egyesült Államokban a Wine.com-on, amit egy különleges előadás kísért a New York-i Café Carlyle-ban.

A Kylie Minogue Côtes de Provence Rosé a világ legjobb éttermeiben – többek között a londoni Annabel’s-ben, a Los Angeles-i West Hollywood Editionben és a New York-i Carlyle Hotel Bemelmans bárjában – is kapható.

Checkout

Kapcsolódó cikkeink