Lippai Judit a Wonderduckhoz igazol

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 06. 29. 09:32

Lippai Judit Senior account pozícióban csatlakozik a Wonderduck Agency kötelékéhez. Lippai a Metropoltól érkezik a csapatba.

Senior account managerként feladata a kiemelt ügyfelekkel való kapcsolattartás lesz. Lippai évtizedes szakmai múltjának legutóbbi állomásán, a Metropolnál, 2003 óta dolgozott. Az első hét évben key account managerként a sales csapat tagjaként a bank, IT és telecom szektorokért volt felelős. Elsődleges feladatai közé tartozott a hirdetési árbevétel növelése, az értékesítési stratégiák és a motivációs csomagok kidolgozása, valamint egyedi projektek koordinálása, vezetése. Az itt szerzett tapasztalatokat felhasználva 2010-től sales marketing managerként a Metropol marketing osztályán tevékenykedett, ahol a sales marketing projektek kezelése mellett nagy hangsúlyt kapott a B2B kommunikáció felépítése és erősítése. Feladata volt továbbá a Metropol szakmai konferenciákon való jelenlétének képviselete és a B2C kommunikáció tervezése, bonyolítása.

Lippai Judit júliusban áll munkába a Wonderducknál, az ügynökségtől érkezésével egy időben távozó Bonyhádi Zsuzsanna helyén.

Kapcsolódó cikkeink