Limitált szériás üvegeket dobott piacra a Jack Daniel’s

Dátum: 2015. 03. 25. 11:15

Magyarországra is megérkezett a Jack Daniel’s egyedülálló sorozatának második tagja. A Mesterek Kollekciója hét éven keresztül mutatja be a híres szeszfőzőmestereket egy-egy különleges üveg kíséretében. Elsőként a legendás mester, Jack Daniel előtt tisztelgett a kollekció nyitó darabjával, a második szériát pedig az őt követő Jess Motlow neve fémjelzi.

master_distiller_2

Az amerikaiak kedvenc whiskey-jének szülőatyja és egyben első szeszmestere Jack Daniel volt, aki 13 évesen 1866-ban vette meg az üzemet. Őt eddig csupán hat másik szeszfőző követte, akik mindannyian jártasak az Old No.7 készítésében. Ők azok, akik birtokában vannak annak a titkos receptnek, amely mindmáig garantálja a jövőre 150 éves whiskey minőségét. A Jack Daniel’s ennek a különleges pozíciónak szentelve alkotta meg a Mesterek Kollekcióját, amely minden évben egy-egy új üveggel örvendezteti meg az ital elkötelezett rajongóit.

Jess Motlow volt a második a híres mesterek sorában, és emellett ő szolgálta a leghosszabb ideig a lynchburgi szeszfőzdét. Az Egyesült Államokban 24 évig tartó szesztilalom után szinte a semmiből hozta vissza a Jack Daniel’s whiskeyt, így szerepe a márka történelmében kiemelt fontosságú. A mindig derűs és profi Jess tiszteletére készült a kollekció második üvege, amely már Magyarországon is elérhető limitált szériában.

A Jack Daniel’ s elkötelezett híve a mértékletes alkoholfogyasztásnak.

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek