Limitált szériás Makány Márta bevásárlótáskák a Tescóban

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 02. 09. 08:36

Február 10-én kerülnek a Tesco polcaira a Makány Márta által tervezett bevásárlótáskák, melyeket limitált szériában, Valentin-napi meglepetésnek szán a divattervező és az áruházlánc. A környezetbarát táskával ezentúl akár a nagybevásárlást is divatosan, elegánsan intézhetjük.

Makány Márta divattervező és a Tesco egy igazán egyedi ajándékkal szeretné meglepni Valentin-nap alkalmából az áruházlánc vásárlóit. A kifejezetten erre az ünnepre készült, limitált szériájú táska különlegessége, hogy mindkét oldalán más-más design bukkan fel, hamisítatlan Makány design elemekkel. Az egyik oldalon hatalmas, színes virágokkal kiegészített állatbőr minta látható, míg a másik oldal egy visszafogottabb, farmerre emlékeztető kép jelenik meg. A nagy gonddal készült, környezetbarát táska tökéletes választás bevásárláshoz, hiszen hatalmas mérete miatt minden elfér benne. Makány Márta és a Tesco együttműködésének első termékéhez 599 forintért juthatnak hozzá a vásárlók, de érdemes sietni, hiszen korlátozott – mindössze 50 000 darabos – példányszámban kerül a polcokra.

Makány Márta hazánk egyik legismertebb divattervezője, márkájának fő irányvonalához az esküvői ruházat, az estélyi ruhák és a hétköznapi viselet tartozik. A szokatlan anyag- és színhasználat, a különleges minták és a nőies formák jellemzik legjobban stílusát. Az áruházlánc megkereséséről a tervezőnő így mesélt: „Boldogan tettem eleget a Tesco felkérésének, hiszen a környezettudatosság mindig is központi kérdés volt nem csak személyes, hanem divatházam életében is. Az elkészült ruhákat fel nem használt anyagokból készített ruhazsákokban adjuk át a vendégeknek. Ez az együttműködés lehetőséget nyújt arra, hogy egy sokkal szélesebb körnek szerezzek örömöt terveimmel.” A modern formavilággal párosuló, praktikumot és kényelmet sugárzó megjelenéssel Makány Mártának bevallott célja jótékony hatást kifejteni a hazai környezetkultúrára.

A Tesco Magyarországon most először dob piacra ismert tervező által készített bevásárlótáskát, de külföldön több híres divattervezővel működött már együtt. Általános tapasztalat, hogy a limitált szériás darabok néhány nap alatt elfogynak a boltokból, és később az eredeti ár sokszorosáért cserélnek gazdát a különböző online aukciós portálokon. Az áruházlánc a hipermarketek között elsőként vezette be Magyarországon a fizetős szatyrokat, és ezzel egyidejűleg számos környezetkímélő alternatívát kínált vásárlóinak. Ezek sorába illeszkedik az új, divatos Makány Márta – Tesco bevásárlótáska.

Minden eladott táska árából a Tesco 20 forintot jótékony célra fordít. A tavalyi évben a vállalat „ Az év támogatottja” program és a karácsonyi kuponos adománygyűjtés eredményeképpen összesen 40 millió forinttal támogatta az Ökumenikus Segélyszervezetet, és a Makány Márta táskák árából felajánlott, összesen 1 millió forinttal is a szervezet munkáját segíti.

Kapcsolódó cikkeink