Light kávé whiskey
A szeszesital-fogyasztás trendjeinek eredményeképpen egyre több csökkentett alkoholtartalmú és ízesített termék kerül az üzletek polcaira. Az amerikai First Light Coffee Whiskey cég két, októberben piacra dobott terméke mindkét „követelménynek” megfelel (bár a névben szereplő light kifejezés itt nem könnyűt jelent, hanem egy készítési módot).
A kávé egyébként is kedvelt ízesítő az égetettszeszesital-termékfejlesztők eszköztárában, de a whiskyk között nem túl gyakori még. A First Light Original Coffee Whiskey és First Light Dark Roast Coffee Whiskey 33 fokosak, az előbbi sajátágos ízét a nyers agavé és a kávékoncentrátum adja, míg az utóbbi a kávé-, csokoládé- és karamellízeket mutat.
Kapcsolódó cikkeink
Fenntartható viszki a laborból
A Szilikon-völgy egyik apró laboratóriumában két fiatalember whiskey-t készített. Hordók…
Tovább olvasom >Japán whiskey-be invesztál a Diageo
Kisebbségi befektetést eszközölt a Diageo a japán Komasa Kanosuke Distillerybe,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Horvátországban 120 százalékkal több turista nyaralt az első fél évben
Az első fél évben 5,7 millió turista látogatott Horvátországba és…
Tovább olvasom >K&H: visszatért a magyarok utazási kedve
Az egy évvel korábbinál jóval többen mennének nyaralni idén, és…
Tovább olvasom >Pizzát rendelni jó játék! – A nap videója
Ez is egy lehetőség a fast casual típusú étteremláncok világában,…
Tovább olvasom >