Light kávé whiskey
A szeszesital-fogyasztás trendjeinek eredményeképpen egyre több csökkentett alkoholtartalmú és ízesített termék kerül az üzletek polcaira. Az amerikai First Light Coffee Whiskey cég két, októberben piacra dobott terméke mindkét „követelménynek” megfelel (bár a névben szereplő light kifejezés itt nem könnyűt jelent, hanem egy készítési módot).
A kávé egyébként is kedvelt ízesítő az égetettszeszesital-termékfejlesztők eszköztárában, de a whiskyk között nem túl gyakori még. A First Light Original Coffee Whiskey és First Light Dark Roast Coffee Whiskey 33 fokosak, az előbbi sajátágos ízét a nyers agavé és a kávékoncentrátum adja, míg az utóbbi a kávé-, csokoládé- és karamellízeket mutat.
Kapcsolódó cikkeink
DRS, EPR, GTIN, PPWR meg a szesz
A szeszesital-iparban érintett hazai gyártó és kereskedő vállalkozások aktuális problémáiról…
Tovább olvasom >Új whiskynagyhatalom épül Európában
Megugrott a whiskyt gyártó lepárlók száma Németországban az elmúlt időszakban.…
Tovább olvasom >Skót, bourbon, japán
A pandémia, úgy tűnik, inkább növelte a második legnagyobb nemzetközi spirit…
Tovább olvasom >További cikkeink
MTÜ: hatvanmillió forintos segítség a Hotel Silvanus helyreállításához
Március elején égett le a térség egyik leglátogatottabb szállodájának, a…
Tovább olvasom >Szakácsolimpia
A négyévente megrendezésre kerülő IKA Culinary Olympics Stuttgartban zajlott le…
Tovább olvasom >Meglepő ízibridek – A nap képe
Szeretjük a csokoládét! Sokunk kedvenc chiliszósza pedig az évekkel ezelőtt…
Tovább olvasom >