Light kávé whiskey
A szeszesital-fogyasztás trendjeinek eredményeképpen egyre több csökkentett alkoholtartalmú és ízesített termék kerül az üzletek polcaira. Az amerikai First Light Coffee Whiskey cég két, októberben piacra dobott terméke mindkét „követelménynek” megfelel (bár a névben szereplő light kifejezés itt nem könnyűt jelent, hanem egy készítési módot).
A kávé egyébként is kedvelt ízesítő az égetettszeszesital-termékfejlesztők eszköztárában, de a whiskyk között nem túl gyakori még. A First Light Original Coffee Whiskey és First Light Dark Roast Coffee Whiskey 33 fokosak, az előbbi sajátágos ízét a nyers agavé és a kávékoncentrátum adja, míg az utóbbi a kávé-, csokoládé- és karamellízeket mutat.
Kapcsolódó cikkeink
A Pernod Ricard whiskey leányvállalatot alapított az Egyesült Államokban
A North American Distillers fogja felügyelni a vállalat amerikai whiskeyportfólióját.…
Tovább olvasom >DRS, EPR, GTIN, PPWR meg a szesz
A szeszesital-iparban érintett hazai gyártó és kereskedő vállalkozások aktuális problémáiról…
Tovább olvasom >Új whiskynagyhatalom épül Európában
Megugrott a whiskyt gyártó lepárlók száma Németországban az elmúlt időszakban.…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nyáron is mindenhol ott volt a fogyasztóvédelem
A fogyasztóvédelemért felelős minisztérium és a szakmai irányítása alatt álló…
Tovább olvasom >A cél, hogy a Balaton ne csak nyári célpont legyen
A Balaton évtizedek óta a nyári kikapcsolódás ikonikus helyszíne Magyarországon.…
Tovább olvasom >A Terézváros szavazói a rövid távú szálláskiadás tiltása mellett döntöttek
A Terézvárosi Önkormányzat sajtóosztálya hétfő hajnalban jelentette be, hogy a…
Tovább olvasom >