Light kávé whiskey
A szeszesital-fogyasztás trendjeinek eredményeképpen egyre több csökkentett alkoholtartalmú és ízesített termék kerül az üzletek polcaira. Az amerikai First Light Coffee Whiskey cég két, októberben piacra dobott terméke mindkét „követelménynek” megfelel (bár a névben szereplő light kifejezés itt nem könnyűt jelent, hanem egy készítési módot).
A kávé egyébként is kedvelt ízesítő az égetettszeszesital-termékfejlesztők eszköztárában, de a whiskyk között nem túl gyakori még. A First Light Original Coffee Whiskey és First Light Dark Roast Coffee Whiskey 33 fokosak, az előbbi sajátágos ízét a nyers agavé és a kávékoncentrátum adja, míg az utóbbi a kávé-, csokoládé- és karamellízeket mutat.
Kapcsolódó cikkeink
Örök elegancia
Élénk innovációs készség, növekvő kereslet a prémium termékekre, szerény HoReCa-szerep…
Tovább olvasom >A Pernod Ricard whiskey leányvállalatot alapított az Egyesült Államokban
A North American Distillers fogja felügyelni a vállalat amerikai whiskeyportfólióját.…
Tovább olvasom >DRS, EPR, GTIN, PPWR meg a szesz
A szeszesital-iparban érintett hazai gyártó és kereskedő vállalkozások aktuális problémáiról…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntarthatóság és természetvédelem egy nagyberuházásban
Az idén tavasszal nyíló Le Primore Hotel & Spa nemcsak…
Tovább olvasom >Valentin-napi gasztronómiai kaland Gianni Annonival a Candy szervezésében
Egy igazán különleges desszertkészítő élményre invitálta a gasztronómia szerelmeseit a…
Tovább olvasom >Ki vagy, ha mogyorót ennél? – A nap videója
Akár a Snickers őse is lehetne az ázsiai mogyorós édesség,…
Tovább olvasom >