Menücsomagokat tesztel a Lidl Svájcban
Új szolgáltatással bővült a Lidl Switzerland repertoárja. Menü „boxokat”, azaz előkészített, félkész ételeket szállítanak házhoz. Minden héten új recepteket próbálhatnak ki a vásárlók, az ételekhez a legfrissebb alapanyagokat használják. A csomag minden szükséges hozzávalót tartalmaz három fogás elkészítéséhez a sótól és olajtól kezdve a friss fűszerekig.
Vegán és húsos menüt is lehet rendelni, mindkét esetben a cég minimum 80%-ban helyi termelők termékeit használja. A vegán csomag 53, a húsos 61 euró, a menü pedig két ember egyszeri étkezésére elegendő. A heti rendelési rendszer bármikor leállítható, vagy újraindítható.
Kapcsolódó cikkeink
Növényi alapú termékekkel kiváltható a hús, tojás és tej a fenntarthatóbb jövőért
Egyre többen választanak növényi alapú termékeket a hagyományos élelmiszerek helyett,…
Tovább olvasom >Íz és minőség nélkül nem maradnak versenyben a növényi alapú márkák
Ian Hepburn, a Flora Food Group marketingigazgatója arra figyelmeztetett egy…
Tovább olvasom >A Veganuár™ 2025 kiemelt élelmiszerlánc-partnere a Lidl volt
Csatlakozott a Lidl Magyarország a Veganuár™ 2025 kezdeményezéshez, mely arra…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >