Lidl áruház nyílt Hajdúböszörményben és Agárdon

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 06. 03. 11:19

Június 2-án, csütörtökön megnyitotta kapuit az új Lidl áruház Hajdúböszörményben. Az Bánság tér 10. szám alatt található új üzlet több, mint 1200 négyzetméteren, széles termékkínálattal várja vásárlóit, így a mindennapi bevásárlást már a Lidlben intézhetik a hajdúböszörményiek és a környező településeken élők. Az áruházépülethez egy több, mint 160 autót befogadni képes parkoló is tartozik. Június 2-án, csütörtökön megnyitotta kapuit az új Lidl áruház Agárdon is. Az Akácfa utca 2. szám alatt található új üzlet több, mint 1200 négyzetméteren, széles termékkínálattal várja vásárlóit, így a mindennapi bevásárlást már a Lidlben intézhetik az agárdiak és a környező településeken élők. Az áruházépülethez egy több, mint 90 autót befogadni képes parkoló is tartozik.

Az új Lidl-ben több, mint 1400 különböző termék kapható, melyek nagy részét a vásárlóink körében igen népszerű saját márkás termékek képezik. Ezeket a termékeket neves külföldi és magyar gyártók kizárólag a Lidl számára fejlesztették ki, így azon túl, hogy kontrollált minőségű termékeket kínál Vásárlóinak, igen kedvező érték-ár arányt képviselnek.

A Lidl alapelve és egyben sikerének záloga, hogy a bolt megnyitásának első pillanatától a Vásárló elégedettségének megtartására és fokozására fókuszál. Továbbá a vállalat mindig nagy hangsúlyt fektetett a vásárlás körülményeinek biztosítására, amely a modern, új áruház esetében egy 160 autót befogadni képes parkolóval is kiegészül. Mindig friss zöldség- gyümölcs kínálattal, széles pékáru választékkal, kizárólag magyar gazdáktól beszállított friss húsokkal és sokféle tejtermékkel várja Vásárlóit. A hajdúböszörményi új áruházban minden nap helyben sütött friss pékárúval egészül ki a kínálat.

A Lidl hetente változó, food akciókon túl, non-food termékakciókkal is jelentkezik, ahol textiláruk, növények, ruházati termékek és berendezési tárgyak is megtalálhatóak, melyek rendkívül kedvező árakon kerülnek a polcokra.

Kapcsolódó cikkeink