Libikóka Krizsó Szilviával – Fent és lent

Szerző: Németh László Dátum: 2014. 11. 16. 19:17

November 18-án este 7-kor a Radnóti Színházban Krizsó Szilvia, a népszerű műsorvezető ismét Libikókázik vendégeivel, hogy a fentekről, meg a lentekről és a túlélésről kérdezze őket szokatlan és szórakoztató formában.
krizso
Szilvi így ír vendégeiről:
„Karafiáth Orsinak, aki ismert és elismert, híres és hírhedt, de mindenek előtt nagyon tehetséges költő és író, rengeteg arca van. Egy életre elegendő munkát adna egy portréfestőnek. És a parókakészítők is örülhetnek, hiszen Orsi minden arcához más és más hajat tesz fel. Megkértem, hogy hozzon el néhány darabot.
Gerendás Péter pedig a gitárjával érkezik. Szerintem nem is lehetne kitépni a kezéből, annyira hozzánőtt. És ha már ott lesz a hangszer, kiadjuk a hangját is. Péter megígérte, hogy játszik néhány számot, Darvas Ferenc, állandó zongorakísérőm pedig hozzáteszi saját tudása legjavát.„

De –ahogy mindig- most is lesznek színházi betétek és meglepetésvendégek, amikről és akikről Szilvi semmit nem volt hajlandó elárulni, csak annyit, hogy tényleg le fog esni a közönség álla.

Egy megható és megkapó történetet viszont elmesélt nekünk.
„ Még most is libabőrös vagyok, ha beszélek róla. A Figyelő TOP200 gála műsorvezetője voltam múlt pénteken. Amikor véget ért a díjátadó és kimentem a fogadásra, odajött hozzám egy nagyon szimpatikus hölgy, és azt mondta, köszöni a Libikókát, mert a műsorom győzte meg, hogy tényleg érdemes volt hazaköltözniük Spanyolországból. És miközben ezt mondta, könnyek gyűltek a szemében. Elmesélte, hogy már lakást akartak vásárolni, aztán letettek róla, de kétségeik voltak, hogy jól tették-e. Eljöttek megnézni nálam Zoránt, akinek Kern András volt a meglepetésvendége, és a beszélgetés közben azt súgta a férje fülébe, “Látod, ezért kellett hazajönnünk. Ezt az élményt csak itthon kapjuk meg.” Ez nekem minden dicséretnél többet ért, hiszen azért kezdtem el Libikókázni, hogy megérintsem az emberek szívét.