Libikóka Krizsó Szilviával – Fent és lent

Szerző: Németh László Dátum: 2014. 11. 16. 19:17

November 18-án este 7-kor a Radnóti Színházban Krizsó Szilvia, a népszerű műsorvezető ismét Libikókázik vendégeivel, hogy a fentekről, meg a lentekről és a túlélésről kérdezze őket szokatlan és szórakoztató formában.
krizso
Szilvi így ír vendégeiről:
„Karafiáth Orsinak, aki ismert és elismert, híres és hírhedt, de mindenek előtt nagyon tehetséges költő és író, rengeteg arca van. Egy életre elegendő munkát adna egy portréfestőnek. És a parókakészítők is örülhetnek, hiszen Orsi minden arcához más és más hajat tesz fel. Megkértem, hogy hozzon el néhány darabot.
Gerendás Péter pedig a gitárjával érkezik. Szerintem nem is lehetne kitépni a kezéből, annyira hozzánőtt. És ha már ott lesz a hangszer, kiadjuk a hangját is. Péter megígérte, hogy játszik néhány számot, Darvas Ferenc, állandó zongorakísérőm pedig hozzáteszi saját tudása legjavát.„

De –ahogy mindig- most is lesznek színházi betétek és meglepetésvendégek, amikről és akikről Szilvi semmit nem volt hajlandó elárulni, csak annyit, hogy tényleg le fog esni a közönség álla.

Egy megható és megkapó történetet viszont elmesélt nekünk.
„ Még most is libabőrös vagyok, ha beszélek róla. A Figyelő TOP200 gála műsorvezetője voltam múlt pénteken. Amikor véget ért a díjátadó és kimentem a fogadásra, odajött hozzám egy nagyon szimpatikus hölgy, és azt mondta, köszöni a Libikókát, mert a műsorom győzte meg, hogy tényleg érdemes volt hazaköltözniük Spanyolországból. És miközben ezt mondta, könnyek gyűltek a szemében. Elmesélte, hogy már lakást akartak vásárolni, aztán letettek róla, de kétségeik voltak, hogy jól tették-e. Eljöttek megnézni nálam Zoránt, akinek Kern András volt a meglepetésvendége, és a beszélgetés közben azt súgta a férje fülébe, “Látod, ezért kellett hazajönnünk. Ezt az élményt csak itthon kapjuk meg.” Ez nekem minden dicséretnél többet ért, hiszen azért kezdtem el Libikókázni, hogy megérintsem az emberek szívét.

Kapcsolódó cikkeink