Libero a gyermekekért és a holnapért

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 10. 26. 16:47

A Liberónál folyamatosan azon dolgoznak, hogy újabb és jobb termékeket fejlesszenek ki, amik egyaránt gyengédek a gyermekek és a bolygónk számára. Szüntelenül keresik az új és innovatív megoldásokat, amik révén hozzájárulhatnak a kisbabák és a szülők mindennapjainak jobbá tételéhez. Ennek a filozófiának az eredménye a megújult Libero Touch és UP&GO termékcsalád.

Légátersztő anyagok biztosítják a még kényelmesebb és gyengédebb érintést

A svéd vállalat még tovább tökéletesítette legpuhább és legjobb pelenkáit, a Libero Touch termékeket, melyek mostantól teljes egészében légáteresztő anyagokból készülnek, hogy megakadályozzák a befülledést. A csecsemők bőre ugyanis vékonyabb és magasabb a víztartalma, mint a felnőtteké, ráadásul a nap 24 órájában pelenkát viselnek, így olyan gondoskodó megoldásra van szükségük, amely mindezt figyelembe veszi. A körös-körül, még a pelusok derék részénél is légátersztő anyagok biztosítják a még kényelmesebb és gyengédebb érintést a kicsik érzékeny bőrének.

Az UP&GO bugyipelenkák is megújultak az örökmozgó babák legnagyobb örömére. A termékcsalád többcsatornás maggal lett ellátva annak érdekében, hogy a kisbabák minden eddiginél szabadabban mozoghassanak. A fejlesztésnek köszönhetően a pelenka még tökéletesebben illeszkedik az izgő-mozgó gyerekek popsijára, így nem akadályozza őket a világ felfedezése során.

A Libero már az első pillanatoktól elkíséri a kisbabákat, és megadja számukra mindazt a gondoskodást és gyengédséget, amire érzékeny bőrüknek szüksége lehet – mindezt környezetünk megóvását is szem előtt tartva. A fenntartható holnap érdekében gyáraikban ugyanis kizárólag 100%-ban megújuló energiaforrásokat használnak, pelenkáik csomagolása pedig legalább 50%-ban megújuló anyagból készül, felelősségteljes gazdálkodásból származó cukornád felhasználásával.

A cég megújult termékeiről és a fenntartható holnapért tett törekvéseiről még több információ található a www.libero.hu weboldalon.

 

Megújult a termékcsalád

(x)

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink