Levegőt! A bornak is!
Az éttermi borfogyasztás egyik látványos rituáléja a bor dekantálása. Ám 2013-ban a mind felgyorsultabb életet élő (és egyre heterogénebb) vendégkörnek nincs mindig ideje, türelme kivárni a megkívánt bor szellőztetését. Nem is kell már feltétlenül megtennie – az idén piacra került Vinturi Wine Aerator segítségével annyi idő alatt zajlik le a folyamat, amíg a bor átfut a kis átlátszó „lélegeztető” szerkezeten a pohárba. A mosogatógépbe is rakható, arasznyi hosszú eszköz ára 40 dollár (közel 9000 Ft), a „csomaghoz” egy kis asztali állvány is hozzátartozik.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Digitális formában is elérhetővé válik a SZÉP-kártya 2025-től
2025. szeptember 1-jétől jelentős változás lép életbe a SZÉP-kártya felhasználásában:…
Tovább olvasom >A MOL Campus mindkét étterme, a Virtu és a Zazie is Michelin ajánlást kapott
Mindössze egy évvel a megnyitásukat követően a MOL Campus mindkét…
Tovább olvasom >