Levegőt! A bornak is!
Az éttermi borfogyasztás egyik látványos rituáléja a bor dekantálása. Ám 2013-ban a mind felgyorsultabb életet élő (és egyre heterogénebb) vendégkörnek nincs mindig ideje, türelme kivárni a megkívánt bor szellőztetését. Nem is kell már feltétlenül megtennie – az idén piacra került Vinturi Wine Aerator segítségével annyi idő alatt zajlik le a folyamat, amíg a bor átfut a kis átlátszó „lélegeztető” szerkezeten a pohárba. A mosogatógépbe is rakható, arasznyi hosszú eszköz ára 40 dollár (közel 9000 Ft), a „csomaghoz” egy kis asztali állvány is hozzátartozik.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Vidéki vendéglátóhelyek támogatása
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek,…
Tovább olvasom >Komoly turisztikai növekedés előtt áll Budapest, különösen konferenciaturizmus terén
A Budapesti turizmus jövőbeli növekedése kétszámjegyű mértékű lehet, ha a…
Tovább olvasom >9 milliárd forint a K&H SZÉP kártyákon
Hónapról hónapra növekszik a K&H SZÉP kártya forgalom, de még…
Tovább olvasom >