Levegőt! A bornak is!
Az éttermi borfogyasztás egyik látványos rituáléja a bor dekantálása. Ám 2013-ban a mind felgyorsultabb életet élő (és egyre heterogénebb) vendégkörnek nincs mindig ideje, türelme kivárni a megkívánt bor szellőztetését. Nem is kell már feltétlenül megtennie – az idén piacra került Vinturi Wine Aerator segítségével annyi idő alatt zajlik le a folyamat, amíg a bor átfut a kis átlátszó „lélegeztető” szerkezeten a pohárba. A mosogatógépbe is rakható, arasznyi hosszú eszköz ára 40 dollár (közel 9000 Ft), a „csomaghoz” egy kis asztali állvány is hozzátartozik.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Visit Hungary: csaknem 80 elismerést adtak át a Virágos Magyarország díjátadóján
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >ESET: vállalkozásokat tehetnek tönkre a zsarolóvírus-támadások
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >BSI: többmilliárdos bevételt és rekordlétszámú turistát hoztak Budapestre az idei futóversenyek
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >




