Lesz mitől elcsábulni!
A cukrász ipartestület idén is megrendezte az Év Fagylaltja versenyt, amelynek célja a jó minőségű kézműves termékek népszerűsítése, valamint, hogy a magyar cukrászat egyre jobb fagylaltokat kínáljon vendégei számára. A megmérettetés társadalmi ismertségének növelése érdekében erősítették az esemény „fesztivál” jellegét. A legizgalmasabb kategóriában, a cukrászdák, kézműves fagylaltozók versenyén aranyérmes és így az Év Fagylaltja vándorkupa győztese Wilheim Dávid (DaCrema Fagyizó – Nagyrécse) Il Re Del Piemonte fantázianevű fagylaltja lett. A második helyre Marsa Éva Heléna (Vanília & Gelarto – Nagykőrös), a harmadikra Kurucz Kinga (Hisztéria Cukrászda – Tápiószecső) került. A lapzártánk után zajlott verseny eredményeiről következő számunkban részletesen is beszámolunk.
Az ugyancsak májusban zajló, 2019. évi Balaton fagyija verseny győztese a gyenesdiási Bringatanya Illatos Izabellája lett. //
Kapcsolódó cikkeink
Magyarország tortájának főcukrásza szeret tanulni, kísérletezni
Magyarország tortája 2022-ben Karikó Orsolya Huncut Szilva Hercege lett. A nagykőrösi…
Tovább olvasom >Balatonfüredi cukrászé lett idén az év fagylaltja
Dobó Norbert balatonfüredi cukrász Szőke zserbó fantázianevű fagylaltja nyerte az…
Tovább olvasom >Jó versenyezni, jó nyerni!
Az év három nagy tortaversenyéből kettőt megnyerő Füredi Krisztiánt, a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Az idei első félévben is töretlenül bővült a globális hotelipar
Az előző év kiugró eredményeihez képest is képes volt tovább…
Tovább olvasom >