Lengyelországi ramentészta-gyárába invesztál az Unilever
Az Unilever a lengyelországi Poznań városában található élelmiszergyárába eszközölt beruházással kívánja növelni ramen tészta márkáinak gyártási volumenét.
A cikk a Trade magazin 2023/10. lapszámában olvasható.
A globális FMCG-óriás közleménye szerint közel 90 millió zloty (20,8 millió dollár) összeget fordít a létesítményre, melyből egy új gyártósorral bővíti a Knorr, Unox és Amino márkájú tészták gyártását. Az új gyártósor a fenntarthatóságot – így például az energia- és vízfogyasztás „optimalizálását” – szem előtt tartva kerül beüzemelésre.
A projekt keretében automatizálás is történik, amely lehetővé teszi, hogy az üzem napi 600 000 csomag tésztát állítson elő a lengyelországi, magyarországi, hollandiai és más európai országokba történő forgalmazásra.
A poznańi üzem egyike a három kelet-európai Unilever-gyárnak.
Kapcsolódó cikkeink
100 éves márkákat ad el az Unilever
Az Unilever bejelentette, hogy kötelező érvényű ajánlatot kapott a Zwanenberg…
Tovább olvasom >Elkészült a Mondi varsói üzemének 90 millió eurós felújításával
A fenntartható csomagolás és papírgyártás globális vezetője, a Mondi, 90…
Tovább olvasom >Több mint 25 millió eurót invesztál a DS Smith a lengyelországi termelésbe
A DS Smith csomagolóipari vállalat több mint 25 millió eurót…
Tovább olvasom >További cikkeink
Master Good, Nestlé Hungária, Tesco Magyarország az idei győztes sorrend
A Trade magazin idén másodszor hirdette meg a Karácsonyi tv-reklámok…
Tovább olvasom >Átadásra kerültek a CO-OP Star idei Ezüstfenyő és Ezüstcsillag díjai
Ahogy minden évben karácsony előtt, úgy idén is, december közepén…
Tovább olvasom >Fogyó cégszámok, tartós félmilliós határ
2024-ben a társas vállalkozások száma várhatóan 12 ezerrel csökken, miközben…
Tovább olvasom >