Lengyelországi ramentészta-gyárába invesztál az Unilever
Az Unilever a lengyelországi Poznań városában található élelmiszergyárába eszközölt beruházással kívánja növelni ramen tészta márkáinak gyártási volumenét.
A cikk a Trade magazin 2023/10. lapszámában olvasható.
A globális FMCG-óriás közleménye szerint közel 90 millió zloty (20,8 millió dollár) összeget fordít a létesítményre, melyből egy új gyártósorral bővíti a Knorr, Unox és Amino márkájú tészták gyártását. Az új gyártósor a fenntarthatóságot – így például az energia- és vízfogyasztás „optimalizálását” – szem előtt tartva kerül beüzemelésre.
A projekt keretében automatizálás is történik, amely lehetővé teszi, hogy az üzem napi 600 000 csomag tésztát állítson elő a lengyelországi, magyarországi, hollandiai és más európai országokba történő forgalmazásra.
A poznańi üzem egyike a három kelet-európai Unilever-gyárnak.
Kapcsolódó cikkeink
Új vezérigazgatóval igyekszik újraindítani növekedését a Diageo
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Megduplázódott a paradicsom ára Lengyelországban, török import árasztja el a piacot
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Árversenyben a Biedronka
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Újabb forgalmi adó a SZÉP-kártya tranzakciós díja a kiskereskedelemben
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >AM: Magyarország nem kér a műhúsból
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >MA-HAL: stabil kínálat és árak várhatók a karácsonyi halpiacon – a tógazdaságok szerepe egyre fontosabb a vízgazdálkodásban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

