Lendületben a Royal Brinkers

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 02. 29. 08:00

A bővülő margarin-termékpaletta mellett feljövőben a fagyasztott desszertekA Royal Brinkers szakemberei nagy gondot fordítanak arra, hogy kereskedelmi partnereik mindig a legfrissebb piaci trendekhez szabott termékpalettából válogathassanak. Mivel az elmúlt években a vásárlók fogyasztási szokásai jól meghatározható irányba változtak, a holland cég úgy döntött, alaposan felfrissíti kínálatát.
– „A margarinok területén az alsóbb árkategória és a prémium szegmens egyaránt erősödött, valamint az is látható, hogy a fogyasztói választásnál egyre fontosabb szerepet kapnak a termékek egészséges összetevői – fogalmaz Szilágyi Márta, a Royal Brinkers ügyvezető igazgatója. – Ebből a megfontolásból a közkedvelt Linco Family terméket a három verzióban megjelenő Linco Light család váltja fel alap, sós valamint vajas változatban. Az alacsony zsírtartalmú Summer Light margarinkrémek pedig, ha lehet, még fiatalosabb és vidámabb köntösben kerülnek a polcokra.”
Ma már sokak számára a margarin tudatos kiválasztása az egészséges életvitel elengedhetetlen része. A Royal Brinkers kifejlesztette azokat a változatos ízeket, melyekkel mindenki saját ízlése szerint tehet az egészségéért. A felső kategóriás Holland Premium három variánssal bővül. Az alapváltozatú vitaminnal és Omega 3, 6 zsírsavval dúsított margarin mellett kapható a jódozott tengeri sós, az extra szűz olívaolajas, valamint az élelmi rostokat tartalmazó Holland Premium is. A termékek összetevői segítik az egészség általános megőrzését, de hatványozottan hozzájárulnak a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez.
Sok háziasszony tudja, hogy minél magasabb a margarin zsírtartalma annál finomabb, vajasabb lesz a sütemény. A Royal Brinkers sütőmargarinja ebben is kiemelkedő. Ezt a páratlan minőséget jelzi a 80%-os zsírtartalmú és vitaminokkal dúsított termék megújult, összetéveszthetetlen csomagolása is.
A holland cég kínálatára a sikeres fagyasztott desszertek teszik fel a koronát. A profiterol, az Eclair, leveles tészta, a Culi d’Or csokoládés, epres, feketeerdő torták nem csupán remek termékek, de a paletta leginkább jövedelmező édességei is egyben. Érdemes belőlük válogatni! A Culi d’Or termékek ez évtől kibővült, gazdag portfólióval indulnak a retail mellett már HoReCa-vonalon is.
További újdonság, hogy a Royal Brinkers csapata két új vezetővel erősödött: Lacknerfi Oszkár kereskedelmi és logisztikai igazgató munkáját Heinrich László folytatja. A szakember korábban a Beiersdorfnál dolgozott. A HoReCa üzletág új menedzsere a Heinekentől érkező Radosai Márk lett. (x)

Kapcsolódó cikkeink