Lenben az egészség
Föglein András, a Biogreen International ügyvezető igazgatója a borúlátó hazai egészségügyi kilátásokra válaszul egy cége által kifejlesztett magyar termékinnovációt, a Linomot ajánlotta a jelenlévők figyelmébe.A dán befektetői csoport által támogatott Linom-projekt lenalapú funkcionális élelmiszerek fejlesztését tűzte ki célul. A Biogreen International által létrehozott Linom felhasználása rendkívül széles körű, alapanyagként szolgálhat a sütő- és malomipar számára, készülhetnek belőle száraztészták és mélyfagyasztott félkész termékek, cereáliák, reggelizőpelyhek, müzlik, de jól felhasználható az édesség- és kekszgyártásban is. Speciális egészségvédő tulajdonságainak köszönhetően tej- és húsipari termékek készítésénél, sőt a kozmetikai iparban, a gyógyszeriparban és a táplálékkiegészítők előállításában is sikerrel használható. A tavaly indult vállalkozásnak már több partnert is sikerült megnyernie, akik termékeikben használják a Linomot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Employer branding az AI és a GenZ-k korában – A folytatás
November 27-én kerül megrendezésre a II. Marketing Art Employer Branding…
Tovább olvasom >Megvannak az Employer Branding Award nyertesei
A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) immár hetedik alkalommal hirdette…
Tovább olvasom >AI Night: Egy új korszak – Hogyan formálja át az AI az életünket, a munkánkat és a globális társadalmunkat?
Az AI fejlődése nemcsak technológiai szempontból hoz forradalmi változásokat, hanem…
Tovább olvasom >