Lenben az egészség
Föglein András, a Biogreen International ügyvezető igazgatója a borúlátó hazai egészségügyi kilátásokra válaszul egy cége által kifejlesztett magyar termékinnovációt, a Linomot ajánlotta a jelenlévők figyelmébe.A dán befektetői csoport által támogatott Linom-projekt lenalapú funkcionális élelmiszerek fejlesztését tűzte ki célul. A Biogreen International által létrehozott Linom felhasználása rendkívül széles körű, alapanyagként szolgálhat a sütő- és malomipar számára, készülhetnek belőle száraztészták és mélyfagyasztott félkész termékek, cereáliák, reggelizőpelyhek, müzlik, de jól felhasználható az édesség- és kekszgyártásban is. Speciális egészségvédő tulajdonságainak köszönhetően tej- és húsipari termékek készítésénél, sőt a kozmetikai iparban, a gyógyszeriparban és a táplálékkiegészítők előállításában is sikerrel használható. A tavaly indult vállalkozásnak már több partnert is sikerült megnyernie, akik termékeikben használják a Linomot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szerelmem a trade marketing Konferencia – „Sikeres trade marketing stratégiák Óperencián innen és túl”
A Trade Marketing Konferenciát 2021. február 18-án – terveink szerint…
Tovább olvasom >Aranyérmes lett a magyar pezsgő
19 ország 479 tétele közül lett aranyérmes a Hungaria Rosé…
Tovább olvasom >Nemcsak az árak egyeztetése lehet kartell
A cégek akár úgy is versenyjogsértés gyanújába keveredhetnek, ha nem…
Tovább olvasom >