Legyél magabiztos az új head & shoulders 2 az 1-ben mentollal

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 07. 01. 11:10

A tökéletes megjelenés nem csak rendezett ruházatról szól, az egészséges és korpamentes haj épp olyan fontos, ha egy férfi megnyerő külsőre törekszik. A reggeli frissesség érzése egész nap pozitívan hathat közérzetünkre. A továbbfejlesztett formulának köszönhetően az új head & shoulders 2az1-ben mentol sampon segít eltávolítani a korpa akár 100%-át miközben hajadnak tökéletes megjelenést kölcsönöz, és biztosítja az egész napon át tartó frissesség és ápoltság érzését. Mindezek mellett 1 termékben kapjuk meg a tisztítást és kondicionálást, ami remek előny azok számára, akik hatékony és gyors eredményt szeretnének hajuk és fejbőrük számára. Nem számít, milyen kihívást tartogat számodra a nap, az új head & shoulders segít, hogy a legnagyobb magabiztossággal vághass bele.

hs menthol

A ‘Scent Burst’ technológia
A haj és a fejbőr hatékony tisztításának és ápolásának számos előnye mellett, valamint az egyedülálló zuhanyzási élményért a head & shoulders vezető illatszakértőkkel működött együtt, hogy megalkosson egy új formulát Scent Burst, illat-kitörés technológiával – mindez egy merőben új megközelítés a hajápolásban, mely vízzel érintkezve illatrobbanást idéz elő, így téve teljessé a zuhanyzás élményét. Az eredmény egy felemelő és hosszantartó tartó illat, mellyel frissnek és vonzónak érezhetjük magunkat egész nap.

A frissesség érzése
A frissesség érzete többet jelent az illatnál. A head & shoulders számára ugyanennyire fontos, hogy a sampon és a kondicionáló kiváló eredményt érjen el, ha a korpa, kosz, vagy zsíros haj elleni küzdelemről van szó. Szerencsére a Fresh and Clean termékcsalád Pro Clean technológiája tartalmaz három tisztító elemet, amelyek hatékonyan szüntetik meg a nem kívánt zsírosodást. De az aktív összetevő nem minden. A head & shoulders 2az1-ben mentol speciális szennyeződés taszító összetevőt is tartalmaz, mely simává és puhává teszi a haj felületét, és segít távol tartani a koszt és a port. Ezen felül, a 2az1-ben mentol tartalmazza az összes head & shoulders termékben megtalálható elengedhetetlen ZPT (cink-pirition) alkotóelemet is, mely a malassezia-t, a fejbőrön megtalálható és a korpásodást előidéző gombát harcol. A ZPT egész napon át fejti ki hatását a hajon és a fejbőrön, hosszan tartó frissességet biztosítva.

A legtöbb korpásodás elleni samponnak időre van szüksége, hogy hatni kezdjen és megszüntesse a problémát, a head & shoulders korpásodás elleni formulája azonban 2x olyan gyorsan hat a probléma forrásánál, ezért 10-ből 8 bőrgyógyász ezt ajánlja. A head & shouldersnek köszönhetően, mely a világ 1. számú korpásodás elleni samponja, mostantól nem kell aggódnod az állandó ellenőrizgetés miatt, mindig friss és magabiztos lehetsz!

Kapcsolódó cikkeink