Lecsófröccs Piknik lesz a hétvégén Budapesten

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 08. 04. 11:11

Harmincnál is több fajta lecsóval és a hozzájuk illő fröccsökkel, vodka, whisky és sör alapú spriccerekkel várja látogatóit a budapesti Lecsófröccs Piknik augusztus 8. és 10. között Budapesten a Mikszáth Kálmán téren, a Krúdy Gyula utcában és a Szentkirályi utca Baross utca felé eső szakaszán.

lecso

A harmadik Lecsófröccs Pikniken kiállító éttermek több mint 30 féle magyar és nemzetközi lecsót kínálnak majd, és egyebek mellett megkísérlik elkészíteni a világ legerősebb lecsóját is – adták hírül az MTI-hez eljuttatott hétfői közleményükben a szervezők.

Az erős lecsót szombaton főzik, és a vállalkozó kedvűek a 18 órakor kezdődő evőversenyen meg is kóstolhatják. Aki főzni szeret inkább, azt vasárnap 12 és 15 óra között főzőversenyre várják. A részletekről a fesztivál Facebook-oldalán (www.facebook.com/lecsofroccs) olvashatnak az érdeklődők.

A környék helyi éttermeinek lecsói mellett neves pincészetek boraiból lehet válogatni, de a bor és a fröccs mellett vodka, whisky és sör alapú spriccereket is lehet majd kóstolni. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink