Új vezérigazgató a LeasePlan Hungáriánál

Szerző: Trademagazin Dátum: 2017. 04. 25. 09:11

Hazánk egyik vezető flottakezelő vállalata, a LeasePlan Hungária Zrt. irányítását 2017. április elsejétől Pesti Tímea, eddigi kereskedelmi igazgató veszi át. Pesti Tímea az elmúlt hat évben a vállalat kereskedelmi igazgatójaként jelentős szerepet töltött be a nemzetközi vállalatcsoport hazai sikereiben.

A szakember autóiparági tevékenysége előtt a HL Display Hungaryt egy évtizeden keresztül irányította ügyvezető igazgatóként, illetve a skandináv vállalatcsoport közép-kelet-európai régiójáért volt felelős. Ezt megelőzően a Novartis Hungáriánál kereskedelmi igazgatóként tevékenykedett.

– Az elmúlt évek sikeres kereskedelmi stratégiájának köszönhetően 2016-ban 10%-os volumennövekedést értünk el. Úgy gondolom, hogy a LeasePlan magyarországi leányvállalata szolgáltatásaira és megbízható nemzetközi hátterére alapozva, a jövőben is a piac általános trendjén túlmutató üzleti növekedést hozhat. 2017-ben megmutatkozik a vállalat új stratégiai iránya, még jobban kihasználva a vállalatcsoporton belül rejlő szinergiákat. Az „igény szerinti mobilitás” felé haladunk, illetve a LeasePlan nagy lehetőséget lát a magán- és kkv.-szektort célzó lízingben – mondta el az új vezérigazgató.

Kapcsolódó cikkeink