Látványban és szóban

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 09. 22. 08:00

Ács Erzsébet elnök, Lakberendezők Országos SzövetségeÖnök „Trendszigeteikkel” a BNV-n, a Construmán többször vettek részt, hogyan jött az ötlet, hogy a LOSZ a Hoventán is szervezzen hasonlót?
Á. E.: – A BNV és Construma kiállításokon évek óta sikeresen működünk együtt a Hungexpóval, így kaptunk felkérést – na és 168 nm-es standot –, hogy a Hoventa szakkiállításon is legyünk ott. Ebben az évben a szállodai fürdőszobák a téma, így a „Csillagsziget” bemutatja a fürdőszobatrendeket a hotelkategóriáknak és előírásoknak megfelelően.

Kaptak-e a megjelenéshez valamilyen kedvezményt a Hungexpótól?
Á. E.: – Segítség számunkra az, hogy kiemelt helyen, barterszerződés keretében kapjuk a kiállítási területet. Mindig sok segítséget és figyelmet kapunk az építési és egyéb munkálatok tekintetében. A LOSZ pedig minden alkalommal impozáns, a legújabb trendeket bemutató enteriőrökkel jelenik meg a standokon.

Miért a szállodai fürdőszoba a megjelenés fő témája?
Á. E.: – A kiállítás témáját a Hungexpótól kaptuk – erre fűztük fel a stand koncepcióját. Minden berendezést, burkolatot, szanitert és egyebet hazai gyártók és kereskedők üzleteiből szereztünk be, s e támogató cégek segítségével valósul meg kiállításunk. Lesznek újdonságok és különlegességek, amit most lát először a szakma és a nagyközönség is. Egyébként minden évben más témát fogunk körbejárni.

Kiket várnak elsősorban látogatóként?
Á. E.: – Várjuk a szakmai közönséget, befektetőket, tulajdonosokat, akik számára fontos, hogy a színvonalas megjelenésű panziók, hotelek, gyógyszállodák egyik legfontosabb helyiségét a mai trendeknek megfelelően építsék, újítsák fel. Ugyanakkor mindenki számára érdekes a kiállítás, aki fürdőszoba-felújítás előtt áll, vagy építkezik, vagy csak szeretne szépet látni e témában.

Mik lesznek ígért előadásaik témái?
Á. E.: – Tervezőink saját munkájukon keresztül szállodai témákban tartanak érdekes beszámolókat, a ma oly fontos megújuló energiaforrásokról és lehetőségekről beszélnek a látogatóknak. Együttműködő partnereink is bemutatkoznak, az érdeklődőket pedig személyes tanácsadással várjuk.

Milyen markáns trendeket érzékel az éttermi vendéglátás területén?
Á. E.: – Az éttermi vendéglátás területén az egyre különlegesebb, jól megfogalmazott koncepció köré felépített, igényes, minőségi anyagokat felhasználó enteriőrök a jellemzőek. A manapság oly divatos Lounge, amely meghitt, barátságos enteriőr, visszatükrözi az otthon kényelmét, ugyanakkor a felhőtlen életet is sugallja és a luxus érzésével kecsegtet. Egy modern, határokat könnyedén átívelő, kozmopolita érzést, gondtalan életet sugárzó stílus.

Kapcsolódó cikkeink