Láthatatlan, ehető védőburok a hosszabb eltarthatóságért
A Sufresca nevű izraeli startup tovább bővítette azon termékek sorát, amelyekre alkalmazható az általa kifejlesztett láthatatlan, ehető védőréteg.

Ehető, láthatatlan és sokáig tart frissen
Az ehető védőburkok használatával a retailerek lebomló csomagolást használhatnak anélkül, hogy aggódniuk kellene az eltarthatóság miatt. A védőréteg meghosszabbítja a termékek élettartamát akár több hétig, általa megspórolható a a műanyag csomagolás, és a szállítási időnek sem kell olyan rövidnek lennie.
Az eltarthatóság továbbra is a retailerek egyik logisztikai prioritása. Az Innova Market Insights felmérése szerint globálisan a fogyasztók 40%-a szinte semmilyen kompromisszumot nem hajlandó kötni a termékek élettartamával kapcsolatban, még akkor sem, ha ez a csomagolás mennyiségének csökkentését jelenti. A Sufresca lélegző védőrétege lelassítja a termék szüret / aratás utáni érését és rothadását.
Food Ingredients First
Kapcsolódó cikkeink
Az employer branding és a csomagolástechnika új korszaka az Sz. Variánsnál
Az ipari digitalizáció nem csupán gépekben, hanem a gondolkodásmódban is…
Tovább olvasom >Megnövelten hőálló PET-csomagolóanyagot fejlesztett a Pro Form Kft. és a Műegyetem
Közösen fejlesztett megnövelt hőállóságú PET-csomagolóanyagot a Pro-Form Ipari és Kereskedelmi…
Tovább olvasom >Új, innovatív növényvédőszer csomagolás a Syngentától
A Syngenta 2019-ben csatlakozott ahhoz a széleskörű iparági összefogáshoz, mely…
Tovább olvasom >További cikkeink
Orbán Viktor: az árréscsökkentést új termékekre is be fogjuk vezetni, ha szükséges
Az árrésszabályozást fenn kell tartani, mert az indokolatlan áremelésekkel szemben…
Tovább olvasom >Egészséges, rostban és fehérjében gazdag húskészítményeket fejlesztettek ki Debrecenben
Új, egészségvédő, rostban és fehérjében gazdag, egyedi bioaktív hatóanyagokat tartalmazó…
Tovább olvasom >A német kiskereskedelmi forgalom csökkent áprilisban havi szinten
Németországban reálértéken 1,1 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi forgalom áprilisban havi…
Tovább olvasom >