Lassan szerkezetkész az Etele Pláza

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2019. 09. 03. 11:22

Lassan eléri szerkezetkész állapotát a Futureal-csoport által a XI. kerületben fejlesztett Etele Plaza – írja a portfolio.hu.

Az Etele téri pláza kivitelezése mára előrehaladott állapotba került, melynek falszerkezeti munkálatai is hamarosan befejeződnek. Jelenleg több mint 400 szakember dolgozik egyszerre Őrmezőn az Etele Plaza létrehozásán és ez a szám hamarosan több mint a duplájára nő. A közel 10 ezer tonna betonacél és 73 ezer köbméter beton felhasználását követően 35 méter magasra ér a leendő bevásárló- és szórakoztatóközpont.

A tavaly novemberi alapkőletételkor közzétett adatok szerint a 300 millió euró (közel 100 milliárd forint) beruházási értékű plaza nettó 55 ezer négyzetméteres lesz és összesen 180 üzlethelyiséget alakítanak ki benne. A legnagyobb divatüzletek mellett élelmiszer-áruház, éttermek, kávézók, multiplex mozi, fitneszterem, gyermekjátszóház és egyéb szolgáltatások széles köre, valamint közel 1300 parkolóhely áll majd rendelkezésre. Az okosplázában helymeghatározó és navigációs rendszer segíti a parkolást az üres férőhelyek feltüntetésével, a plázában pedig a vásárlóknak segít megtalálni a kiválasztott üzletet vagy szolgáltatást egy mobilalkalmazáson keresztül.

A jövő őszre tervezett átadást követően a komplexumba napi 50 ezer látogatót vár a fejlesztő. (portfolio.hu)

Kapcsolódó cikkeink