Láncold magadhoz a virtuális világ összes pénzét

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 10. 20. 11:05

A MENSA HungarIQa négy tagja Magyarországon elsőként szervez Blockchain konferenciát, 2017. november 22-én, Budapesten, az Akvárium Klubban. A főszervezők ígérete szerint a kizárólag blokklánc témakörre épülő interaktív esemény keretében a résztvevők megismerhetik, megérthetik és megtanulhatják az alapjait a világban már javában hódító blockchain technológiának.

Az egész napos eseményen a résztvevők két kerekasztal-beszélgetés és tizenöt előadás keretében körbejárják a különböző szakterületeket érintő legfőbb kérdéseket, közérthető és interaktív formában. Szó lesz többek között a blockchain és a fintech kapcsolódásáról, a pénzügyi alkalmazási lehetőségekről és kihívásokról, az informatikát érintő változásokról, kriptovalutákról, terítékre kerülnek a szabályozási, adózási és jogi kérdések, a bányászat és annak metodikája, az okos szerződések jövője, de megszólalnak egyetemek képviselői és startupok is.

A konferencián vezető technológiai szakemberek, a bankszektor és az egészségügy meghatározó képviselői, valamint véleményvezérek nyújtanak betekintést a téma legfontosabb témaköreibe, így többek között Kallós Péter és Fülöp Róbert (Székely Vegán) vloggerek, Szabó Dávid, a HOLD Alapkezelő portfóliómenedzsere, valamint Nagy Dániel, az ePoint Rendszerek Kft. ügyvezetője, az ELTE haladó kriptográfia és kriptográfiai gazdaságtan tanára is.

Kapcsolódó cikkeink