La Porta di Taormina

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 05. 21. 08:00

Az olasz vendéglátás reprezentánsaként üzemelő La Porta di Taormina, nevéhez híven, főként szicíliai ízeit kínálja vendégeinek. Igazi vékony tésztás pizza, ennek majd kéttucatnyi változata, húsz-húszféle tészta- és húsétel, mely választékban – tekintettel a Váci utcai elhelyezkedésre – szinte kötelező jelleggel ott szerepelnek a turistakedvenc magyar fogások, mint a gulyás, a halászlé, a paprikás csirke vagy a hortobágyi palacsinta. Az olaszos csengésű művésznéven alkotó magyar konyhafőnök évekig pallérozódott Itália konyháiban. Az ő személye, és az eredeti olasz alapanyagok (még a pizzához felhasznált liszt is az óhazából érkezik) a garancia arra, hogy még a talján turisták is az általuk otthon megszokott ízeket kapják Budapesten.
Konyhafőnök: Tiberio Konfar
Budapest V., Váci u. 77.

Kapcsolódó cikkeink