La Porta di Taormina
Az olasz vendéglátás reprezentánsaként üzemelő La Porta di Taormina, nevéhez híven, főként szicíliai ízeit kínálja vendégeinek. Igazi vékony tésztás pizza, ennek majd kéttucatnyi változata, húsz-húszféle tészta- és húsétel, mely választékban – tekintettel a Váci utcai elhelyezkedésre – szinte kötelező jelleggel ott szerepelnek a turistakedvenc magyar fogások, mint a gulyás, a halászlé, a paprikás csirke vagy a hortobágyi palacsinta. Az olaszos csengésű művésznéven alkotó magyar konyhafőnök évekig pallérozódott Itália konyháiban. Az ő személye, és az eredeti olasz alapanyagok (még a pizzához felhasznált liszt is az óhazából érkezik) a garancia arra, hogy még a talján turisták is az általuk otthon megszokott ízeket kapják Budapesten.
Konyhafőnök: Tiberio Konfar
Budapest V., Váci u. 77.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fontos megmutatni a vallásturisztikai helyszíneket, ezért indult el a Peregrinus platform
Magyarország kormánya fontosnak tartja megmutatni Székelyföld vallásturisztikai helyszíneit, és anyagi…
Tovább olvasom >Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz Erdélybe
Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csíksomlyói…
Tovább olvasom >Nők étterme
Különleges kampánnyal hívja fel a figyelmet a női vállalkozók szerepére…
Tovább olvasom >