Különleges NIVEA Creme Valentin napra

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 02. 13. 10:54

Február 14-én mindenki megáll egy percre, kiszakad a mindennapi mókuskerékből és egy kicsit jobban odafigyel a legfontosabbra: a szeretteire és szerelmére. A NIVEA is szeretne segíteni abban, hogy ez a nap valóban különleges legyen, ezért megalkotta az “Oszd meg a szeretet és mutasd ki az érzelmeidet” limitált szériás NIVEA Creme családot. A kék tégelyek fedőlapján egy meghitt fotó, illetve kedves rajzok ragadják meg a szeretetteljes pillanatokat:

A NIVEA Creme nem egy átlagos krém, az ikonikus kék tégely telis-tele van emlékekkel, immár egy évszázada jelképezi a törődést, a meghittséget, a közelséget és a harmóniát, s kíséri végig az életünket. Kiskorunkban ezzel kente érzékeny bőrünket az anyukánk, tinédzserként ezt használtuk, amikor a téli időjárás kiszárította az arcunkat, majd ezzel kentük be szerelmünket, amikor kényeztető masszázsra vágyott.

Ahogy kinyílik a kis kék tégely és felszáll a NIVEA Creme jól ismert gyöngyvirágos illata, felelevenednek az emlékek. Itt az idő, hogy ezen a Valentin napon újabb emlékezetes élményeket szerezz, melyeket megőrizhet neked a NIVEA Creme és a jól ismert kék tégely!

Kapcsolódó cikkeink