Különleges fogások és a legmodernebb berendezések az idei Konyhakiállításon
Vitamindús smoothie-k, eredeti olasz gnocchi szószok, New York-i szendvicsek, illetve Jamie Oliver kagylós-tintahalas fekete spagettije is megkóstolható a vegán fogások és a vadvirág saláta mellett a Budapest Sportarénában a hétvégén az idei Konyhakiállításon.
A rendezvényen Bíró Lajos séf és Jókuti András, a lyoni Bocuse d’Or világverseny ceremóniamestere szombaton mutatott be különleges csirkerecepteket a színpadon, Hadarik Rita pedig gluténmentes banános kekszekkel, Stöhr Gréta vegán fogásokkal nyűgözte le a közönséget.
Halmos Monika, az ehető virágok szakértője tavaszi vadvirág salátát és különleges körömvirágos pogácsát készített, de el lehetett lesni tőle a résztvevők az illatos ibolyatorta és a kandírozott rózsaszirom receptjét is.
Vasárnap Gianni mutatta be legújabb olasz receptjeit, a magyarországi Jamie Oliver-étterem csapata pedig kagylós-tintahalas fekete spagettit készített. Bede Róbert burgonyás pacallevessel és velencei borjúmájjal készült a gasztro mustrára, Görög Zita pedig vitaminbombákat kevert tisztított vízből és gyümölcsökből. Dacota gsztroblogger a New York-i szendvicsek egyik legjobbjának, a Reuben szendvicsnek elkészítését mutatta be.
Mindezek mellett a kiállításon számos konyhai újdonsággal is várták a látogatókat a gyártók, többek közt bemutatkozott az első érintőajtós sütő vagy az egymással kommunikáló főzőlap és elszívó is, a Bluethooth technológiával vezérelt eszközök, a beépített hangszórók, a legújabb konyhabútorok és konyhagépek, illetve konyhai eszköz mellett. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Két napig Korea a Margit-szigetre költözik: indul az ingyenes KoreaON 2025 kulturális fesztivál!
A budapesti nyár idén is elhozza a KoreaON kulturális fesztivált,…
Tovább olvasom >Bemutatkozott a magyar méz és a mangalica Oszakában
Tovább kell erősíteni az olyan prémium mezőgazdasági termékek jelenlétét a…
Tovább olvasom >Bemutatkozott a magyar méz és a mangalica Oszakában
Tovább kell erősíteni az olyan prémium mezőgazdasági termékek jelenlétét a…
Tovább olvasom >További cikkeink
III. Employer Branding Konferencia: A jövő már jelen?
2025. június 3-án a Pasaréti Közösségi Ház adott otthont a…
Tovább olvasom >Idén is gazdára várnak a Green Pledge védjegyek!
Újra várja a pályázatokat a Green Pledge – a kezdeményezés immár harmadik…
Tovább olvasom >Bemutatkozott a magyar méz és a mangalica Oszakában
Tovább kell erősíteni az olyan prémium mezőgazdasági termékek jelenlétét a…
Tovább olvasom >