Különleges címkével ünnepli a NaturAqua Zalaszentgrót 25. születésnapját

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 10. 15. 00:00

„Boldog 25. születésnapot Zalaszentgrót!” feliratú címkével ünnepli a település várossá avatásának évfordulóját a NaturAqua természetes ásványvíz. A Zala folyó völgyében található város ad otthont a NaturAqua forrásának és palackozójának.

A negyedszázados évfordulóra tekintettel a NaturAqua gyártója, a Coca-Cola Magyarország úgy döntött, hazánk 100. városának tiszteletére ünnepi címkével hozza forgalomba ásványvizeit, amelyek a festői zalai település 685 méter mély, 14 ezer éven át szűrődött ásványvízforrásából kerülnek a palackokba. A zalaszentgróti címerrel és születésnapi köszöntővel díszített 0,5 literes és 1,5 literes PET palackos termékek 2009. végéig lesznek a magyarországi boltok polcain.
A zalaszentgróti NaturAqua 2003-ban jelent meg a hazai piacon, és rövid időn belül értékben kategóriavezető ásványvízzé vált. A növekvő kereslet és a várossal kialakult kiváló kapcsolat nyomán a Coca-Cola Magyarország 2,5 milliárd forintos beruházással az év végéig megduplázza ásványvíz-palackozó üzem kapacitását. Magyarország értékben kategóriavezető ásványvizéből Zalaszentgróton jövőre már évi 600 millió litert palackozhatnak.
Kapcsolódó cikkeink