A különleges Arany Csokitojás

Szerző: Trademagazin Dátum: 2017. 03. 08. 09:47

„Az Arany Csokitojás ötlete azért csodálatos, mert nem kell elvenni belőle semmit, hozzáadni pedig felesleges” – hangzott el ez a találó vélemény a tavalyi Kölni Édesség Kiállításon.

Szeretnénk ezt az attraktív terméket egy üzletlánc, kereskedelmi partner közreműködésével forgalmazni Magyarországon és az EU-ban – hangsúlyozza dr. Horváth Gyula ötlettulajdonos.

A hölgyek kedvenc édessége a csokoládé, de ha mellette még ajándék ékszer is van, az csak növeli a boldogsághormont. A tanúsítvánnyal ellátott ékszerek többsége minőségi divatékszer, de a szerencsésebb hölgyek ezüst és 14 karátos ékszert is találhatnak az Arany Csokitojásban.

Minden Arany Csokitojás tartalmaz leírást a csokoládé összetételéről, a szavatosság (két év) idejéről az adott ország nyelvén. A gyűjtődoboz, amely kínálódoboz is egyben, 20 (újabban 5+5) db 25 g-os gluténmentes tejcsokoládéból készült, aranyszínű fóliába csomagolt csokitojást tartalmaz. Magyarországon a termék az érdi
Microse Kft. édességgyárában készül, külön csomagolva, odafigyelve minden egyes Arany Csokitojásra.

Az EU-ban magyar termékként levédett Arany Csokitojást itthon kisebb élelmiszerüzletek (Roni, Manna), hazai ajándék- és csokisboltok, virágüzletek, (Shell) benzinkutak forgalmazzák. Külföldön jó vevők a spanyolok, csehek, újabban az olaszok és németek, de már tárgyaltunk japán kereskedővel is. Két hónappal ezelőtt Dubaiban az arab világnak is bemutattuk az Arany Csokitojást, az idén februárban pedig ismét részt vettünk a Kölni Édesség Kiállításon. Szeretnénk, ha a hazai nagyobb élelmiszerüzletekben is kapható lenne ez az egyedi termék. Hiszen az Arany Csokitojás Valentin-nap, nőnap, húsvét, karácsony vagy csak egy „egyszerű meglepetésnap” csúcsajándéka is lehet – nyilatkozta a licenctulajdonos.

www.goldenchocoegg.com (x)

Kapcsolódó cikkeink