Küllői Péter: „Mindenhol a lényeget keresem”

Szerző: Gyarmati Orsolya Dátum: 2022. 04. 26. 19:00

Küllői Péter szerint a gyerekeinknek nem pénzt kell adni, hanem lehetőségeket, hogy értékelni tudják azt, amit saját maguk hoznak létre. Szerinte a jövőben csak úgy tudunk érvényesülni, ha elsajátítjuk a hibázás kultúráját.

Küllői Péter

A filantróp-üzletember a Future Talks legfrissebb adásában beszélt a siker definiálásának fontosságáról. Kiemelte: a négy „K”, azaz a kreativitás, a kritikai gondolkodás, a kollaboráció és a kommunikáció rendkívül fontos ahhoz, hogy megálljuk a helyünket a következő években. Emellett meg kell tanulnunk szembenézni a hibáinkkal, valamint kódolni, mert Küllői Péter szerint a kódolás ma már épp olyan, mint az angol nyelv: alapvető.

Krizsó Szilvia

A beszélgetésben szó esett még az exponenciális gondolkodás előnyeiről (szemben a lineárissal), a rendszerek közötti globális együttműködés kialakításának fontosságáról, a műgyűjtésről, a fenntarthatósági forradalomról, és arról, miért fontos a sajátunkon kívül más véleményeket is figyelembe venni.

A teljes beszélgetést meghallgathatja és megnézheti az alábbi platformokon, a linkekre kattintva:

Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=gU_QCabxeSc&feature=youtu.be

Facebook:

https://www.facebook.com/trademagazin.hu

Soundcloud:

https://soundcloud.com/trade-magazin

Spotify:

https://open.spotify.com/show/1imr2D62BIXEzsr5RNABLu

Trade magazin:

https://trademagazin.hu/hu/rendezvenyek/future-talks-business-podcast/

Minden héten hétfőn 17 órakor új adással jelentkezik a Future Talks Krizsó Szilviával, a Trade magazin business podcastja.

 

Kapcsolódó cikkeink