Kulináris élményekkel várja vásárlóit a Praktiker

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 10. 13. 12:20

Sörrel és virslivel várja vásárlóit a Praktiker országszerte október második felében. A kulináris élményeket egyedi vásárlási akció teszi teljessé, amelynek keretében 20%-os árengedmény jár.

A hazai kereslet élénkítése érdekében a Praktiker újabb nagyszabású vásárlási akcióval kívánja magához csábítani a vevőket 19 magyarországi áruházában. A Praktiker rendhagyó módon az üzletegységek parkolóiban felállított sátraknál – október 14-20. között – sörrel és virslivel is várja a vásárlókat. Az Október Fesztivállal a Praktiker nem titkolt szándéka az, hogy teret nyisson, illetve lehetőséget teremtsen a kötetlen párbeszédre amatőr és profi barkácsolók, lakberendezők és otthonszépítők számára.

A kulináris élményeket vásárlási akció teszi teljessé az Október Fesztivál részeként, amelynek keretében a Praktiker 20 százalékos árengedményt biztosít három különböző termékre, ami épp nincs akcióban vagy kiárusítás alatt. Az árucikkeket a vásárló szabadon választhatja ki az adott áruház aktuális kínálatából.

A Praktiker Október Fesztiválját és vásárlási akcióját televíziós és rádiós szpotkampány támogatja a TV2-n és az M1-en, valamint a Neo FM-en és a Juventus Rádióban – írja a tozsdeforum.hu.

Kapcsolódó cikkeink