Új manufaktúrájában mutatta be karácsonyi csokoládékollekcióját a chocoMe

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 10. 26. 11:10

Új csokoládémanufaktúrát avatott Angyalföldön a kézzel készült, sok millió féleképpen összeállítható, személyre szabható magyar sikercsokoládé – a chocoMe. Az avatóünnepség résztvevői már az új üzemben kóstolhatták meg a chocoMe karácsonyi kollekcióját, illetve részt vehettek egy olyan üzemlátogatáson is, ahol a chocoMe csokoládék készítésének minden fortélyát megtekinthették.

“Vállalatunk dinamikus fejlődése és vásárlóink harmadik éve bennünket kísérő óriási szeretete azt eredményezte, hogy új manufaktúránkban már 300 m2-en készíthetünk csokoládét” – mondta el Mészáros Gábor chocolatier, a chocoMe tulajdonosa. “Módfelett örülünk, hogy már az új létesítményünkből szolgálhatjuk ki a spanyol, francia, svájci, osztrák, cseh, szlovák, román, svéd és litván piacokat is. “ tette hozzá a nemrég Magyar Brands 2012 díjat, és az „Év Webshopja” bronzérmet is begyűjtő chocolatier.
Ebedli Gyula belsőépítész, a manufaktúra kreatív megálmodója elmondta, hogy az új üzem tervezése a termék filozófiája alapján történt, ezért kerültek megvalósításra egy termelőüzemhez képest szokatlan, formabontó megoldások. A látogatók az óriási méretű kapuzat alatt áthaladva, majd a kristályfal-folyosón végigsétálva juthatnak be a váratlan színvilágú kézműves műhelybe.
„Angyalföld, ipari környezet – meghatározó volt az indulásnál a tervezésnél ez a hangulat. Az épület külső megfogalmazása ehhez a hangulathoz idomult. Egy kapuzat megalkotásának a segítségével szerettünk volna fizikai és lelki kontrasztot építeni, amely „magasabb minőséget” vetít előre a megérkező számára. A manufaktúrába belépve ugyanennek a filozófiának a megtestesülését láthatjuk, hiszen egy erős funkcionális osztással kellett dolgoznunk. Ezt kellett felruháznunk olyan elemekkel, amelyek segítségével a manufaktúra vonzó és látványos „hely” lett mind az itt dolgozóknak, mind az idelátogatóknak” – mondta el Ebedli Gyula.

“chocoMe karácsonyi kollekció”

Az üzem avató ünnepségen bemutatták a vállalat 2012-es Karácsonyi Kollekcióját is, amelyben a karácsonyi ünnepekre jellemző ízek, fűszerek, illatok dominálnak. A chocoMe szerint az idei karácsony „slágergyanús” összeállítása a tahiti vaníliaporral fűszerezett, tengeri-sós, karamell ízű csokoládé pasztillás, pekándiós tejcsokoládé lesz.

A nap folyamán Rézangyal pálinka és chocoMe csokoládé, valamint bor- és csokoládé összekóstolás is zajlott, az új trend kedvelői pedig Strongbow cider-rel lazíthattak.

Kapcsolódó cikkeink