Krisztina étterem-söröző
Napjainkban, amikor a negyven feletti korosztály egymás után kénytelen elbúcsúzni fiatalsága kedvelt törzshelyeitől, felüdülés látni, hogy a hetvenes–nyolcvanas évek egyik kultikus helye, „A” Krisztina új életre kel. Kissé változott a külső, kissé változott a konyha, kissé más a célközönség, de a lényeg: újra várja a vendégeket.
A hangulat inkább a családias, igazi polgári kisvendéglők irányába mutat.
Az étlap nélkülözi a ma divatos manírokat, kifejezetten a magyarosnak mondott konyha képviselői uralják a választékot. Gulyásleves, füstült csülök, a frissensültek között határozott szárnyasdominancia. A fő cél a házias ízek kedvelőinek törzsvendéggé tétele. A „sörös” múlt viszont talán többet érdemelne, mint a kínálatban szereplő kétféle csapolt…
Konyhafőnök: Szabó Zoltán
Budapest XII., Krisztina krt. 25.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A magyar-izraeli turisztikai kapcsolatok erősek
Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden hivatalában fogadta Hájim Kac izraeli…
Tovább olvasom >2024 vendéglőse
Idén az Év Vendéglőse díjat Rácz Mihálynak, a családi vállalkozásban…
Tovább olvasom >Világszintű megaprodukciót valósít meg a magyar rendezvényszervező cég
Ötórás Depeche Mode koncertet állít színpadra egy magyar rendezvényszervező cég,…
Tovább olvasom >