Kristálydíszes Szentkirályi palackok

Szerző: trademagazin Dátum: 2007. 12. 14. 00:00

A mindössze 1000 példányban forgalomba kerülő üveg címkéjén a Szentkirályi márkanevet 47 db 2 mm átmérőjű Swarovski kristály díszíti.

Újabb termékkel bővül az innovatív megoldásairól is ismert Szentkirályi Ásványvíz Kft. palettája: Swarovski kristályokkal díszített palackokat hoz forgalomba december közepén a cég. A limitált szériában készült Szentkirályi szénsavmentes ásványvízzel töltött üvegek néhány hazai és külföldi szálloda és kiemelt étterem mellett a cég – ezen új termékkel debütáló – webáruházában is megvásárolhatók, 0,25 literes kiszerelésben. A prémiumtermék fejlesztésére a világon már több ásványvíz-forgalmazó meglévő, hasonló exkluzív kivitele ösztönözte a Szentkirályit.


„A Swarovski kristályokkal kirakott palackot izgalmas próbálkozásként karácsonyi ajándéknak szántuk kiemelt partnereinknek. Ám az ötlet túlnőtt az eredeti terveken és a világ egyik legrangosabb kristályával díszített palackokat (bizonyos kiemelt helyeken) értékesíteni is fogjuk" – mondta Balogh Levente, az ötletgazda ügyvezető.

A hazai piacvezető ásványvízmárka kedvelői a nyár óta ezzel a prémium termékkel (a rágó és az oxigénnel dúsított ásványvíz után) a harmadik különleges Szentkirályi fejlesztéssel találkozhatnak.

 

 

Kapcsolódó cikkeink