Közös főzés és ételosztás
A HotelHero és az MSZÉSZ CSR szekciójának szervezésében januárban újra jótékonysági főzés zajlott három budapesti helyszínen. A Continental Hotel Budapest; a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest és a Radisson Blu Béke Hotel Budapest séfjei összesen 260 adag meleg ételt készítettek. A kész adagokat a Heti Betevő osztotta szét a 7. kerületi rászorulóknak.
Karácsony előtt általában megszaporodnak az ételosztások, és ezért a szervezők tudatosan inkább az év eleji, különösen hideg, hónapokra összpontosítanak, és olyankor segítenek meleg étellel a rászorulókon, amikor más ad-hoc jótékonysági akciókból kevesebb van.
A 1,5 éve megalakult HotelHero csoport célja a turizmus és vendéglátás területén működő vállalkozások, magánszemélyek jótékonysági munkájának bemutatása annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára és arra, hogy akár egy kicsinek tűnő segítség másnak sokat jelenthet. A HotelHero másik, egyben legfontosabb célkitűzése, hogy szorosan együttműködve az MSZÉSZ CSR szekciójával a szakma képviselőinek segítő szándékát összefogja: országos akcióik célja, hogy együtt segítsenek egy globális problémán úgy, hogy közben a saját környezetükben élőket támogassák. //
Kapcsolódó cikkeink
Eredményes évet zárt a PENNY – Központban a vásárlói élmény és a fenntartható megoldások
A PENNY Magyarország a kiskereskedelmi szektor meghatározó szereplőjeként a kihívások…
Tovább olvasom >Nagy hazai borravaló-körkép: így jattolnak a magyarok a vendéglátósok szerint
A vendéglátósok 75 százaléka számolt be arról, hogy a vendégektől…
Tovább olvasom >Rekordforgalomra készül a budapesti repülőtér – minden részletre kiterjed a nyári felkészülés
Soha nem látott utasforgalomra számítanak a 2025-ös nyári szezonban a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Újra az áfaszabályozásról
Zerényi Károly, az MVI elnöki tanácsadója nemrégiben a penzcentrum.hu-nak a…
Tovább olvasom >A homo ludens kedvence utazásnál -A nap képe
A kutya se viheti magával a társasjátéktáblát! Vagy korábban már…
Tovább olvasom >