Közel 200 Best of oklevél
Nagyot fejlődött a 26 éve alapított Best of Budapest & Hungary (korábban Best of Budapest) díj: az idei díjátadón már egy híján 200 Best of oklevelet adtak át vendéglátóhelyeknek 31 kategóriában. A szervezők számos szakmai különdíjat is odaítéltek. Vomberg Frigyes, aki az utóbbi években a Bocuse d’Or Akadémia keretében coachként segítette felkészülni a magyar csapatokat, Életműdíjat kapott.
Néhányan a különdíjasok közül: Az év gasztrovállalkozói: Szternák Péter és Macsinka János (Macok Bisztró, Eger), Az év budapesti éttermese: Klasszikus – Tian Hua Ying (Hong Kong), Modern – Gendur András (La Perle Noire). Az év vidéki éttermesei: Marjai Flóra, Kvasznicza Ferenc (Pajta, Őriszentpéter), Az év séfje: Palágyi Eszter (Costes, Budapest), Az év cukrásza: Szalai Dóra, Chez Dodo (Budapest). Különleges elismerésben részesült a vendéglátás területén felmutatott teljesítményéért Pohner Ádám és Csapody Balázs (Kistücsök, Balatonszemes), valamint Kurkó Zsolt és Héder Irma (Sushi Sei, Budapest). //
Kapcsolódó cikkeink
MTÜ: a legjobb tál különdíjával jutott tovább a magyar csapat a Bocuse d’Or európai válogatóján
Március 19-20-án a norvégiai Trondheim adott otthont a Bocuse d’Or…
Tovább olvasom >Sikeres Bocuse-szereplés Trondheimban
Március 19-20-án zajlott a Bocuse d’Or Europe 2024 verseny döntője…
Tovább olvasom >A trondheimi Bocuse d’Or EB bemutatkozó filmje – A nap videója
Egypercnyi visszafogott profizmus.
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >