Közel 200 Best of oklevél
Nagyot fejlődött a 26 éve alapított Best of Budapest & Hungary (korábban Best of Budapest) díj: az idei díjátadón már egy híján 200 Best of oklevelet adtak át vendéglátóhelyeknek 31 kategóriában. A szervezők számos szakmai különdíjat is odaítéltek. Vomberg Frigyes, aki az utóbbi években a Bocuse d’Or Akadémia keretében coachként segítette felkészülni a magyar csapatokat, Életműdíjat kapott.
Néhányan a különdíjasok közül: Az év gasztrovállalkozói: Szternák Péter és Macsinka János (Macok Bisztró, Eger), Az év budapesti éttermese: Klasszikus – Tian Hua Ying (Hong Kong), Modern – Gendur András (La Perle Noire). Az év vidéki éttermesei: Marjai Flóra, Kvasznicza Ferenc (Pajta, Őriszentpéter), Az év séfje: Palágyi Eszter (Costes, Budapest), Az év cukrásza: Szalai Dóra, Chez Dodo (Budapest). Különleges elismerésben részesült a vendéglátás területén felmutatott teljesítményéért Pohner Ádám és Csapody Balázs (Kistücsök, Balatonszemes), valamint Kurkó Zsolt és Héder Irma (Sushi Sei, Budapest). //
Kapcsolódó cikkeink
Szép Bocuse d’Or-szereplés
A Bocuse d’Or szakácsverseny tavalyi, Norvégiában tartott európai selejtezője után…
Tovább olvasom >MTÜ: a legjobb tál különdíjával jutott tovább a magyar csapat a Bocuse d’Or európai válogatóján
Március 19-20-án a norvégiai Trondheim adott otthont a Bocuse d’Or…
Tovább olvasom >Sikeres Bocuse-szereplés Trondheimban
Március 19-20-án zajlott a Bocuse d’Or Europe 2024 verseny döntője…
Tovább olvasom >További cikkeink
Elboronáljuk – A nap videója
De nem is akárhogyan! Fantasztikus ötlet – emberi kreativitás, AI-segítség…
Tovább olvasom >Quadratisch, demokratisch, gut – A nap képe
Menj szavazni – üzeni egy demokratikus csokoládé. Hétfő reggel már…
Tovább olvasom >