Kortárs cukrászok – terefere kóstolóval az MKVM-ben
Kóstolóval egybekötött beszélgetések a magyar cukrászatról – ezzel a koncepcióval folytatódik az Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari múzeumban és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének közös programsorozata.
2016. február 24-én, szerdán, 18 órakor a vendég Koch Gáborné (Koch-Danica Cukrászda) és Domonkos Dávid (Horváth Cukrászda) lesz.
A programról: Milyen érzés lehet, hogy miközben egész nap vágyakozunk egy falatnyi „bűn” elkövetésre, minden hónap utolsó szerdáin ezt úgy tehetjük meg, hogy közben megismerkedhetünk a csábítókkal? A múzeum Dobos szalonjában a vendégek érdekes és színes történetek, életutak, szakmai műhelytitkok nyomában pillanthatnak majd be egy édes világba. Megismerkedhetnek a múlt, jelen és az új generáció képviselőivel.
Regisztráció: Kiss Hajnalkánál a kiss.hajnalka.mkvm@gmail.com e-mail címen, vagy a 375-6249-es telefonszámon.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Csütörtöktől fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Elsősorban a hazai turistákra, valamint a környező országokból érkező vendégekre…
Tovább olvasom >Samponutántöltés – A nap képe
Svéd fenntarthatósági megoldás – ráadásul a felirat szerint a megtakarítás…
Tovább olvasom >Május 17-én minden út a sörfőzdékhez vezet!
Hétvégén, május 17-én, szombaton országos program keretében nyílnak meg az…
Tovább olvasom >