Kortárs cukrászok – terefere kóstolóval az MKVM-ben

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 01. 22. 10:26

Kóstolóval egybekötött beszélgetések a magyar cukrászatról – ezzel a koncepcióval folytatódik az Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari múzeumban és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének közös programsorozata.

2016. február 24-én, szerdán, 18 órakor a vendég Koch Gáborné (Koch-Danica Cukrászda) és Domonkos Dávid (Horváth Cukrászda) lesz.
A programról: Milyen érzés lehet, hogy miközben egész nap vágyakozunk egy falatnyi „bűn” elkövetésre, minden hónap utolsó szerdáin ezt úgy tehetjük meg, hogy közben megismerkedhetünk a csábítókkal? A múzeum Dobos szalonjában a vendégek érdekes és színes történetek, életutak, szakmai műhelytitkok nyomában pillanthatnak majd be egy édes világba. Megismerkedhetnek a múlt, jelen és az új generáció képviselőivel.

Regisztráció: Kiss Hajnalkánál a [email protected] e-mail címen, vagy a 375-6249-es telefonszámon.

Kortars cukraszok – terefere kostoloval az MKVM-ben

Kapcsolódó cikkeink